Április 1-én közös szolidaritási koncertet és tüntetést szervezünk a Tanítanék Mozgalommal

2022. március 20. 20:56

Nem állunk meg!

2022. március 20. 20:56
null
Molnár Áron „noÁr”
Facebook

„Több mint 395.000 megtekintés a hétfőn bemutatott »Tanítani akarunk!« című klipünkön!!!

Egyrészt mérhetetlen hálát érzünk, másrészt ez rengeteg erőt ad nekünk is, amit maradéktalanul szeretnénk visszaadni nektek drága tanárok, pedagógusok, óvodapedagógusok, gyógypedagógusok, úgyhogy nem állunk meg!

Április 1-én közös szolidaritási koncertet és tüntetést szervezünk a Tanítanék Mozgalommal, ahol számos ismert zenekar, zenész, színész, ismert ember fog fellépni, a házigazda pedig Molnár Áron lesz!

Véssétek be a naptáraitokba a dátumot, mi pedig nemsokára jelentkezünk a részletekkel.”

Nyitókép: noÁr Facebook-oldala

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. március 21. 16:28
Elvtársak!!!!!! Előre a lenini úton! Csak így tovább!
barany
2022. március 21. 16:23
Ezek "a pedagógusokról" sztrájkjukról, tüntetésükről, s.t.b." beszélnek. Valójában egy törpe kisebbség ágál a kormány, és a Fidesz ellen.
olajfa1
2022. március 21. 14:41
Hát'... akkor április elsején NOÁR-i BOLOND NAP LESZ!
Simon Attila
2022. március 21. 14:07
Nyomd anyádba a faszod, te Köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!