Hazánkban nemcsak az orosz állami propaganda szövi át hazugságaival a lelkeket, hanem az orbáni is

2022. március 08. 14:18

Az Orbán uralta média felületein gátlástalanul terjesztenek rólunk és elsősorban Márki-Zay Péterről szemen szedett hazugságokat.

2022. március 08. 14:18
null
Lukácsi Katalin
Facebook

„Tegnap a putyini propaganda hazai térhódítása ellen tüntettünk kint a köztévénél. De hazánkban nemcsak az orosz állami propaganda szövi át hazugságaival a lelkeket, hanem az orbáni is. Az Orbán uralta média felületein gátlástalanul terjesztenek rólunk és elsősorban Márki-Zay Péterről szemen szedett hazugságokat, korbácsolnak vele szemben hazug indulatokat.

Ezért idéztem a híres izajási igéket, mikor őt konferáltam fel. Rá sűrítetten zúdul a hatalom haragja. Az a harag, amit a tőletek való félelme táplál. A félelem a néptől, hiszen valódi hatalma nem a kormányoknak, hanem a népnek van. Ezt tudja Orbán is, Putyin is, ezért is igyekszik hazugsággal mételyezni a polgárok lelkét.

Ne engedjünk se a hazugságnak, se a gyűlöletnek! Mi a fideszesekért is dolgozunk! Márki-Zay Péter pedig nem »miniFeri« mint a propaganda harsogja, hanem egy gyarló és mindannyiunkkal egyenrangú polgár, aki szereti ezt az országot.”

Nyitókép: Lukácsi Katalin Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. március 10. 10:45
Amint kirobbant a háború , azonnal letiltották két orosz tv csatornát. Féltek attól , hogy meglátják az emberek az igazságot. Vagy legalább máshogy gondolják. A baloldalnak nehezebb lenne hazugságokat mutogatni.
Bokros Birka
2022. március 09. 13:02
Szektás gombácska is megszólalt. Kár volt!
konfucius
2022. március 09. 12:16
Hallgatom ezt a libát és gondolkodóba esem: hol hallok én orosz propagandát. Vajon hol. Úgy értem: komolyan! Hol hallhatok végre egy kis orosz propit is az ukrán mellé. Mert a Russia Today minden felületen blokkolva van, és még az origóról is az ukrán szájíz szerinti hírek ömlenek rám. Szegény csernobili atomerőművi dolgozók, két hete nem jött be dolgozni a váltás, erről is a Putyin tehet. Majdnem nincs áram valahol, a szemét Putyin, Lengyelország odaadja a migjeit Amerikának (a cáfolatot valahogy alig venni észre). Szóval kedves Lukácsi, mégis hol lehetne egy kis orosz propagandát olvasni végre? Csak mert már annyira kurvára unalmas, hogy még az orosz propaganda is azt harsogja, hogy Putyin már megbánta és közel a vég, stb.
fogas paduc
2022. március 09. 10:09
Lóbáld a melled, akkor legalább önmagad lehetsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!