Lukácsi Katalin Jézus-próféciával konferálta fel Márki-Zay Pétert

2022. március 07. 08:30

„Nem volt sem szép, sem ékes [hiszen láttuk], a külsejére nézve nem volt vonzó. Megvetett volt, utolsó az emberek között, a fájdalmak férfia, aki tudta, mi a szenvedés” – többek között ez a bibliai idézet is elhangzott.

2022. március 07. 08:30
null

Korábban beszámoltunk arról, hogy az ellenzék tüntetést tartott az MTVA Kunigunda utcai székháza előtt. „A propaganda fegyver, a hazugság öl” címmel meghirdetett eseményen többek között Márki-Zay Péter, Hadházy Ákos, és Szabó Tímea is felszólalt.

A baloldal közös miniszterelnök-jelöltjét Lukácsi Katalin a következő bibliai idézettel konferálta fel: „Ki hitt abban, amit hallottunk, és az Úr karja ki előtt nyilvánult meg? Úgy nőtt fel előttünk, mint a hajtás, és mint a gyökér a szomjas földből. Nem volt sem szép, sem ékes [hiszen láttuk], a külsejére nézve nem volt vonzó. Megvetett volt, utolsó az emberek között, a fájdalmak férfia, aki tudta, mi a szenvedés; olyan, aki elől iszonyattal eltakarjuk arcunkat, megvetett, akit bizony nem becsültünk sokra. Bár a mi betegségeinket viselte, és a mi fájdalmaink nehezedtek rá.” 

A jelenetet ide kattintva 1:44:45-től nézheti vissza.

Lukácsi Katalin nem állt meg Ézsaiás próféta könyvénél, így folytatta: „A következő felszólaló nem gyarló, nem gyarlóbb bármelyikünknél. Mégis rázúdul a hatalom minden haragja, gyűlölete, és hazugsága azért, mert fél. Fél tőletek. Szeretnélek kérni benneteket, hogy köszönjük meg egy tapssal, hogy kiállja ezt a rengeteg gyűlöletet értetek.”

Fotó: Facebook; a kép illusztráció

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. március 07. 14:40
Puncius Pinátus .
Rizsa
2022. március 07. 13:00
,,
Gonella
2022. március 07. 12:50
beteg elméket mint a szemetet egykupacba hordja a szél. Személyisegzavaros emberek vonzák a hasonlókat. irimiás messijás mr chance meg a társasága menetel pedig már nincs is farsang!
szürkeSzarvas
2022. március 07. 12:23
Lukácsi szerelmes a MárkiMárkba,és alig várja,hogy az "magáévá tegye" a "kampánybuszban",amint a Zazi tette volt a Pogácsás Marival-a kampány hevében. Emiatt jézusozza,hogy vegye már észre a futobolond,hogy ő neki a "bűnbánó Magdolna". Mellesleg agyilag Bangóné,Kunhalmi,Korozs,Komjáth Imre stb "szint". Szédületesek. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!