Novák Katalin az elmúlt 32 év legalávalóbb mondatát találta kiadni magából

2022. március 30. 20:41

Bátrabb lett volna, ha ezt a mondatot a lebombázott mariupoli gyerekkórház mellett mondja el.

2022. március 30. 20:41
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Magyarország hamarosan beiktatandó új köztársasági elnöke az elmúlt harminckét év minden vita felett álló legsunyibb és legalávalóbb mondatát találta kiadni magából. Mint látom, pár napja történt, de hozzám csak most jutott el. S nem látom, hogy sokan reagáltak volna rá.

Magyarország leendő köztársasági elnöke – csordultig teli szívvel pártja kampánya felé tekeredve – több hírportál szerint azt mondta, hogy »a koronavírus-járvány és a háború elfedi azokat a veszélyeket, amelyek most is ott leselkednek a gyermekekre«, mindezzel finom eleganciával a tömeges méretűvé váló hazai nemváltó műtétekre utalva.

Néhány nappal ezelőtti hír szerint az ukrajnai orosz invázió gyermekáldozatainak száma százötven körüli, azóta ennél biztosan több, s közel kétszáz a súlyosan sebesült gyermekek száma.

Jobb és bátrabb lett volna a leendő köztársasági elnök részéről, ha a fenti mondatot egy rögtönzött sajtóértekezlet keretén belül, a lebombázott mariupoli gyerekkórház mellett mondja el.”

Nyitókép: A tüzérségi támadásban lebombázott mariupoli gyermekkórház. Fotó: MTI/AP/Mariupoli városi tanács

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. április 01. 10:14
Ennél a "leg alábbvaló mondatnál" csak az a sokkal de nagyon sokkal ALÁBBVALÓ!!!... hogy ezt "ALÁVALÓNAK TITULÁLJA" egy -magát- emberi lénynek tartó személy!!!!!!!!!!!...
zakar zoltán béla
2022. április 01. 10:07
filozzzzzoooooofussssssss
zakar zoltán béla
2022. április 01. 10:05
zsa zsa blablabla
youngboy
2022. április 01. 08:46
Gyűlölködő náci! (Persze nem a magyar nációról van szó.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!