Putyin a bunkerből közvetíti a beszédeit, és félelmetesnek hiszi magát

2022. március 16. 21:21

Volt arca azt mondani, hogy az Európában élő oroszokat úgy gyűlölik, mint anno a zsidókat.

2022. március 16. 21:21
null
Bálint Natália
Facebook

„Ez sincs még a magyar médiában, mert Putyin éppen ezekben a percekben intéz nyilvános beszédet a néphez, megy az orosz állami TV-ben, még a neten sincs fent.

Volt arca azt mondani, hogy az Európában élő oroszokat úgy gyűlölik, mint anno a zsidókat, és pogromokat emlegetett. Ezt így rögtön cáfolom is, hiszen a férjem orosz, és a német társadalom a legnagyobb együttérzéssel viseltet iránta, együtt tüntetünk magyar, orosz, német, grúz, amerikai, brit, kínai és minden náció az ukránokkal, szóval ez nettó hazugság. Scholz német kancellár külön kérte is, hogy a németországi oroszokat és az orosz népet ne azonosítsuk Putyinnal. Ismerős ez? Orbán is mindig a magyarokat ért "támadás"-ként értelmezi a vele és kormányával szemben megfogalmazott kritikát. Mert gyávák és gyengék. A népeikkel takaróznak.

Putyin azt is mondta még, hogy a nyugat fel akarja osztani Oroszországot. Erről persze szó sincs, de azt azért hozzátenném, nem lenne baj, mert láthatóan ő, egyszemélyben nem bír vele. Iszonyatos állapotban van a világ legnagyobb országa, gazdasága értékelhetetlen, az emberek nyomorognak, a korrupció megette a jövőjüket. Erre húzza fel a párhuzamos valóságban, évek óta elszigetelten élő, internetet nem használó orosz elnök, hogy ők harcolni fognak a hazájukért. Ő, a bunkerból. Oroszország szuverenitásáról beszél, holott hát Ukrajna szuverenitása a kérdés. Szép kis nárcisztikus projekció.

Azzal is vádolja a nyugatot, hogy a Kaukázusban terroristákat támogattak. Közben Marina Ovszjannikova közben bejelentette, hogy a hazájában marad, holott Macron személyesen ajánlott neki diplomáciai védelmet, azt, hogy a francia nagykövetségen keresztül elmenekülhet Franciaországba. Putyin az ilyen bátor emberekkel nem számol. Ő a bunkerből, a green boxból közvetíti a beszédeit, és félelmetesnek hiszi magát. Hajnalban írtam a háború lehetséges kimeneteléről, már az én gondolataim szerint, ami persze lehet tévedés.”

Nyitókép: Alekszej Druzsinyin / SPUTNIK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoim
2022. március 18. 21:12
Bálint Natália, operaénekesnő, Stuttgartban él. https://www.youtube.com/watch?v=P0v7TWbQaCI Egykor követtem a facebook oldalát. Szeret politizálni, gyűlöli Orbán Viktort és a Fideszt. Kiléptem az oldaláról, mert elképesztően ostoba, alighanem pszichopata.
eppure
2022. március 18. 04:32
Szivi! A rusnyaságod riasztó. Ha kérhetem, ne mutatkozz ilyen fertelmes módon.
akiaki
2022. március 17. 21:28
a bálintokk!
Vén Csataló
2022. március 17. 18:26
Hát ez a spiné meg kinek a seggevége?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!