Az álszentség csimborasszója

2022. március 17. 20:01

Itt van Oroszország top 16 külkereskedelmi partnere.

2022. március 17. 20:01
null
Ódor János László
Kontra

„Németország, az Egyesült Államok, Olaszország, Finnország, Lengyelország mind befért az élmezőnybe. Magyarország nem. Hogy is van ez akkor?

Most, hogy az orosz kéket, a krémtortát és lassan Muszorgszkijt is be fogják tiltani pár országgal arrébb (az orosz mustárt is eltüntették a wisconsini múzeumból, persze nem úgy gondolták), merüljünk el kicsit a tények-számok világában!

Hiszen azt mondják, érzésekkel nem lehet vitatkozni, de azért néha a számokkal sem feltétlenül érdemes – még ha nagy hívei is vagyunk a kritikus gondolkodásnak.

Szóval – miután megtudtuk, hogy »Orbán leszopta Putyint«, és közben a pincsije lett – nézzük meg, kik tettek még hasonlóképpen! Hiszen akkor a korábbi analógia nyomán teljesen világos, hogy üzletelni Oroszországgal = egyenes út a leszopós pincsiség irányába!

Segítséget kértünk és kaptunk: ennek megfelelően feltárjuk előttetek, kik voltak 2021-ben Oroszország legnagyobb külkereskedelmi partnerei az exportot és importot együtt nézve, millió amerikai dollárban.”

Fotó: REUTERS / POOL / Grigory Sysoyev

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. március 18. 01:58
Hol itt? Itt aztán semmilyen lista sincsen. S miért éppen top16? Vajon melyik ország lehet a 17-ik? Oroszország három legnagyobb kereskedelmi partnere: 1. Kína 2. Németország 3. Fehéroroszország
Alcofrybas
2022. március 17. 21:58
Ukrajnában szerintem most olcsó az ingatlan. Valaki tud egy mariupoli ingatlanügynök kontaktot? Nem akarok érzéketlen lenni, segíteni szeretnék. A rászorulókon. Példakép a filantróp George bácsi.
szemlelo
2022. március 17. 21:53
Na azért én szeretnék látni egy olyan sorrendet is, ahol az egyes országok népesség számával van elosztva az orosz kereskedelem. De tőlem akár el lehet osztani az ország GDP-jével is. (most lusta vagyok magam elosztani).
Rizsa
2022. március 17. 21:39
Tt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!