A baloldal veszélyes a pénztárcánkra!

2022. március 31. 19:54

Amit a baloldali listavezető reggel mond, este már cáfolná.

2022. március 31. 19:54
null
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Mostanra már azt is tagadják, hogy fegyvereket és katonákat küldenének Ukrajnába, ám a valóság rendre utoléri őket. Naponta akad ugyanis egy újabb baloldali politikus, aki fegyvert, lőszert, vagy katonát küldene a háborúba, vagy a rezsicsökkentés eltörlésével, esetleg szigorú energetikai szankciókkal tényleg világpiaci energiaárakat, és ezzel energia- és élelmiszerhiányt, no meg csillagászati árakat zúdítana a nyakunkba.

A baloldal választási programját és ígéreteit elemző sorozatunk előző részében azt mutattuk be, hogy miért veszélyes mindannyiunk életére a fegyverek és katonák Ukrajnába küldése, ami háborúba sodorná hazánkat. A mostani írás azt mutatja be, hogy Márki-Zay Péter (MZP) és baloldali politikustársai orosz gáz- és olajcsapok elzárására irányuló követelései miként veszélyeztetik a magyarok pénztárcáját.

A nyilatkozatok egy irányba mutatnak és sokadszorra a globalista alapállásból indulnak ki: ha mindenki úgy élne, mint mi, európaiak, akkor évente »két Földre« lenne szükség. A klímaváltozás elleni küzdelem jegyében tehát azt szeretnék, ha a multicégek laboratóriumában előállított mesterséges élelmiszereket kevesebb vörös húst, tejet és tojást ennénk, kevesebbet autóznánk és repülnénk, és egyáltalán, fogyasztói magatartásunkat alapjában átgondolnánk. A koronavírus-járvány után azonban pont azt láttuk világszerte, hogy a leállásból felszabaduló emberek lehetőségük szerint újra habzsolták az életet és »bepótolták« mindazt, amiről a leállás alatt le kellett mondaniuk.

A Great Reset globalista cél tehát így aligha fog megvalósulni, ezért most az ukrán konfliktus kapcsán újra nekifutnak. Így már jobban érthetővé válik MZP azon gondolata, miszerint az a »valódi« rezsicsökkentés, ha kevesebbet fürdünk, valamint kevesebb áramot és gázt fogyasztunk.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. április 01. 13:25
VÁLASZTÁS 2022 FONTOS! GYURCSÁNYT ÉS BÁBJÁT BRÜSSZEL MOZGATJA BRÜSSZELT A NEMZETÁLLAMOKAT PEDIG A NEMEKET, HATÁROKAT, NEMZETI KULTÚRÁT FELSZÁMOLNI AKARÓK, A VOKE- TANOK KÉPVISELŐI. A VÁLASZTÁS TÉTJE NEM ORBÁN ÉS GYURCSÁNY-MÁRKI HANEM MAGYARORSZÁG, NÉPÜNK ÉS KULTÚRÁNK MEGŐRZÉSE VAGY VÉGLEGES ELVESZTÉSE. AZ IDEOLÓGIAI, SZELLEMI GYARMATOSÍTÁSA MÁR AZ AJTÓNKON KOPOGTAT, RÁNK TÖRI AZ AJTÓT ÉS A FIZIKAI GYARMATOSÍTÁS SEM VÁRAT SOKÁIG A VÁLASZTÁS TÉTJE: MAGYARORSZÁG, HAZÁNK MEGŐRZÉSE A BÉKE MEGŐRZÉSE
Lajoss
2022. április 01. 13:24
A tiedre nem,Zoli,jól fizet a NER..
Hyazinth
2022. április 01. 10:05
Nem kell még több áremelés. Már annak is örülnénk, ha a jelenlegi árak nem nőnének még tovább.
Lenyeg Telen
2022. március 31. 23:44
Sikeres baloldali kormányok listája Magyarországon, akik nem döntötték nyomorba az országot: És még sorolhatnám...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!