Lassíts

2022. február 17. 11:02

Márki-Zay Péter természetesen nem ezt akarta mondani.

2022. február 17. 11:02
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Rázuhant a kormányoldal Márki-Zay Péterre – már megint -, újra egy rosszul vagy pontatlanul megfogalmazott mondatát használták fel ürügyül. Mi tagadás: az ellenzék miniszterelnök-jelöltje sokszor követ el hibát, fogalmaz pontatlanul vagy félreérthetően. Ezúttal, miközben a regnáló kormányfő színeváltozásait bírálta, úgy beszélt, mintha a fasiszták, kommunisták az ellenzék soriban találhatnának otthonra. Természetesen nem ezt akarta mondani, ki is kellett adni ezért egy módosítást, ami persze már semmit nem ér.

A jobboldal csak ezekre a hibákra vár, ezekre vadászik. Hallhattuk Orbán Viktor hatalom-értékelő beszédét, a nevét sem említve gúnyolódott nemlétezőnek tekintett ellenfelén. Ideje hát egy kicsit lassítani. Lassítani a beszéden, lassítani a tempón; túl éles a harc, hogy beleférjenek ezek a rossz mondatok.

Mellesleg Orbán Viktort is korrigálni kellett, éppen az előbb említett várkerti színielőadása kapcsán. Igaz, Orbánt nem lehet, szabad kiigazítani, ő – a sajátjai szerint – mindig pontos, legfeljebb mások, a rosszindulatú, magyarul nem vagy rosszul beszélő sorosisták, brüsszeli ügynökök azok, akik támadják őt, a magyar modell létrehozóját. Ezúttal Kovács Zoltán fővadász, Nimród főszerkesztő – szép pénzt kap azért is –, államtitkár állt a nyilvánosság elé, hogy közölje: a magyar miniszterelnök nem beszélt az EU-ból való kilépésről. Azok – sokan -, akik így értelmezték mondandóját, rosszindulatú, Magyarországot, a nemzetállamunkat folyamatosan támadó bértollnokok.”

Závecz: Nem szeretném megvédeni Márki-Zay fasisztákat és kommunistákat érintő kijelentéseit

Közben a baloldal miniszterelnök-jelöltje már a Závecz Research kutatásait sem tartja megbízhatónak. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. február 18. 21:25
"Márki-Zay Péter természetesen nem ezt akarta mondani." Akkor, miért mondta? ....... Mindenki tudja, hogy ezt akarta mondani. Pontosan beleillik a személyiségébe. Szomorú ez a 'szerecsenmosdatás'. Erre mondják, hogy szánalmas.
PepperONee
2022. február 18. 18:23
"Mi tagadás: az ellenzék miniszterelnök-jelöltje sokszor követ el hibát..." Hú, Péter! Nem fájt nagyon az igazságot leírni? Te is lelassíthatnál már nullára!
Csendőr
2022. február 18. 07:51
Milyen büdös lehet a sok izzadságtól ez a fickó,amióta egyfolytában magyaráznia kell a vicegyúrcsány kinyilatkozásait.
Caruso
2022. február 18. 06:37
A mocskos kommunista már azonnal mosdat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!