Závecz: Nem szeretném megvédeni Márki-Zay fasisztákat és kommunistákat érintő kijelentéseit

2022. február 16. 16:44

Közben a baloldal miniszterelnök-jelöltje már a Závecz Research kutatásait sem tartja megbízhatónak.

2022. február 16. 16:44
null

Závecz Tibor és Mráz Ágoston Sámuel voltak az InfoRádió Aréna című műsorának vendégei.

A baloldal miniszterelnök-jelöltjének kijelentését, miszerint ők a kommunistákat és a fasisztákat külön képviselik, Závecz Tibor, a Závecz Research alapító-ügyvezetője sem hagyta szó nélkül.

Az elemző az InfoRádió műsorában elmondta: ezeket a szavakat, főleg a fasisztákra vonatkozó mondatrészt, nem védené meg, ha nem muszáj.

Ahogy megírtuk, a Závecz Research legfrissebb kutatása szerint a Fidesz vezet a baloldal előtt. E szerint február elején a választókorú népesség 38 százaléka a Fidesz–KDNP listáját támogatja, a baloldalét 36 százalék.

A kutatás kapcsán Márki-Zay Péter kifejtette: szerinte ez nem így van. „Ezer ember ott volt Pécs főterén” – többek között ezzel indokolta a miniszterelnök-jelölt, hogy a kormánypárti vezetést mutató felmérés ellenére miért optimista.

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikijo
2022. február 17. 00:35
Ma már senki sem tartja az ellenzék vezérének a MZP-t, mindenki levegönek veszi, kivételt képez az ellenzék vezérkara akikre rá tudta eröszakolni a három ejtöernyöst. Abszurditás a nyolcadikon, ilyenkor szokott meglepö eredmeny születni, kivéve a migráns témát ami végül dönthet.
pumuklik
2022. február 16. 22:07
"Ezer ember ott volt Pécs főterén" 1. Fingja sincs mennyien voltak, mert nem számolta meg senki! 2. 1/4 a média munkásai. 1/4 vacsorára jött moslékot zabálni! 1/2 ezt a bolondot jött röhögni! 3. Azaz esetleges ezer ember Pécs lakosságnak 1/140-ed része! Ilyen egy 5(?) diplomás barom!
Gullwing
2022. február 16. 20:56
Závecz egy komcsi szervilis szar. Mindig is az volt.
roughneck
2022. február 16. 20:13
Az a megoldas Marki, hogy szolsz a Bigenek, hogy grundoljon mar neked egy sajat kulonbejaratu kozvelemenykutato ceget. Akkor garantaltan mindig te fogsz nyerni. 5/5- tel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!