Teljesen meghülyültek

2022. február 02. 18:42

Kérek egy radikális feministát azonnal, beszédem van vele!

2022. február 02. 18:42
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„SZEGÉNY GAZDAGOK!

Szép példákat láthatunk mostanság arra, hogy hogyan akarják a liberálisok a szabadság, egyenlőség, testvériség jelszavai alatt felforgatni a rendet, működésképtelenné és elviselhetetlenné tenni a világot.

Ne cenzúrázzuk magunkat, merjük nyugodtan kimondani:

TELJESEN MEGHÜLYÜLTEK, jó dolgukban ezzel a kidobjuk a biológiai nemünket, csináltatunk újat, aztán követeljük az új jogainkat mozgalommal!

Azt tudjuk, hogy nyugaton már nem nagyon engedhetjük be Piroskát a lány öltözőbe, mert simán kiugorhat valamelyik szekrény mögül a farkas, sportversenyeken nővé operált férfiak lökhetik le a dobogóról a női sportolókat, szépségversenyen férfi is kaphat Miss Germany koronát, magukat nőnek képzelő férfiak pedig apácazárdába, leánykollégiumba vagy női börtönbe akarnak legújabban vonulni.

Amíg január 1-én Magyarországon az az egyik fő hír, hogy kislány-e vagy kisfiú, melyik városban, hány grammal született meg az év első magyar kisbabája, addig a svájciak arra a hírre ébredhettek új év reggelén, hogy a biológiai nem megváltoztatásához idén már nem kell semmilyen orvosi beavatkozást bizonyítani,

egyszerűen besétál a férfiember a hivatalba, húz egy sorszámot, befizet 75 frankot és már át is írták a nemét nőre.

Ez azért nagyon jó, mert így aztán férfiként követelheti, hogy korábban, a nőkkel azonos időben mehessen nyugdíjba. Na? Azért ez az igazi egyenlőség amire vártunk, nem?

Kérek egy radikális feministát azonnal, beszédem van vele!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. február 04. 12:06
Akinek f.ka van az HÍM NEMŰ, attól függetlenül, hogy minek érzi magát. Bakker, apád kisfejű hosszúfarkú spermája talált be, nem a nagyfejű rövid úszójú. Eldőlt. Addig, amíg himbilimbid van a lábad között, bármelyik nőnek tudsz utódot nemzeni. Ez a biológia. Ha épeszű ezt kétségbe vonja, hülye. Ha tüncibüncinek érzed magad, mehetsz himbilimbit nyisszantani. Utána járhatsz ülve pisilni a nők közé :-D
Katakomba
2022. február 04. 08:47
Ugyanmár fiuk. mondjátok hogy Nők vagytok es a leszbi csajokat is dughatjátok. Ennyi.
Megtalálta
2022. február 03. 14:23
A transz ideológiának csakis akkor volna értelme, ha megszűnne bármiféle nemi megkülönböztetés. Minden emberre egyformán vonatkoznának a jogok és a kötelességek. Onnantól akkor nincs olyan, hogy nők hamarabb mehetnek nyugdíjba, nőknek nem kell bevonulni katonának, a nemi kvótáknak semmi helye, nők számára fenntartok terek, szolgáltatások, főleg közszolgáltatások nem létezhetnek. Az Isztambuli egyezmény is transzszempontból tökéletesen elavult, hiszen a nők védelmével foglalkozik, de ha bárki lehet nő, aki annak mondja magát, akkor nem számít a biológiai neme. Ilyen márpedig soha nem lesz. A transzideológia emiatt folyamatos összetűzésben lesz a valósággal, folyamatosan a korlátokat fogja feszegetni, és előbb-utóbb a többség visszaüt, mert ebben a nők és a férfiak többsége is egyetért, hogy ez így nem mehet tovább.
Járványfigyelő
2022. február 02. 22:18
Jól gondold meg.. Összeszarja a sakktáblát..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!