Azt szeretném, hogy a 22-es év békés legyen, de ez nem lesz békés év

2022. február 21. 20:43

Ez egy olyan év lesz, amikor Oroszország ismét naggyá válik, és mindenki befogja a pofáját.

2022. február 21. 20:43
null
Vlagyimir Zsirinovszkij
Orosz parlamenti beszéd

„Ha elutasítják, amit kérünk, lehet más a programunk. Hogy milyen, azt majd megérzik. Február 22-én, hajnali 4 órakor. Azt szeretném, hogy a 22-es év békés legyen, de igazat szoktam mondani, 75 éve ezt teszem. Ez nem lesz békés év. Ez egy olyan év lesz, amikor Oroszország ismét nagy országgá emelkedik, és mindenki befogja a pofáját, és tisztelni fogja a hazánkat. Máskülönben ők fogják be a miénket, és előbb a Donbaszban rendezik az orosz ügyet, utána Nyugat-Oroszországban is. Ezért azt javaslom, támogassuk az új irányt az orosz külpolitikában.”

Az orosz politikus a fenti szavakat december 27-én mondta el a parlamentben.

Nyitókép: Twitter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. február 22. 07:58
"Ez egy olyan év lesz, amikor Oroszország ismét naggyá válik, és mindenki befogja a pofáját." Nézzetek már szembe vele! -ahogy szokott, nyersen és durván nyilvánult meg, de... De bizony, nagy realitás tartalommal... Putyin tett lépése nyitás ez irányba...
Alcofrybas
2022. február 22. 07:51
Az orosz név megint szép lesz, Méltó régi nagy hiréhez
annamanna
2022. február 22. 06:41
Záhonyi lakosok: ha Oroszország megtámadja Ukrajnát, akkor menekülnünk kell https://www.youtube.com/watch?v=A1T-B31mxVs Az ukrán központi sajtó újságírója Bogdán Butkevics 2014-ben: 1,5 millió lakost Donbaszban meg kell ölni. 2014: Ukrajnában folyik a polgárháború. Miért? Talán az ilyen újságírók miatt is. https://www.youtube.com/watch?v=D9ErSouyOTE Bogdan Butkevics a magyarok ellen is intenzíven uszított: A lojális pragmatikusok csak élni akarnak https://karpatalja.ma/karpatalja/nezopont/a-lojalis-pragmatikusok-csak-elni-akarnak/
Pelso j.
2022. február 22. 06:11
Na, "polgári" oldal, nagy tapsot ennek az ócska figurának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!