Hülyeséget beszélni mentális, hazudozni viszont erkölcsi probléma

2022. február 14. 16:47

Ez már nem is szalmabábérvelés, hanem szalmabáblétezés.

2022. február 14. 16:47
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Miután Orbán Viktor saját oldalán gratulált Liu Shaoangnak, felidéztem ugyanott az etnikai homogenitásról általa pár éve mondottakat. Jöttek is azonnal a reakciók, hogy az nem is erre vonatkozott, hanem a tömeges bevándorlásra, és hogy bezzeg az ellenzéknek szabad lemígránsozni egy magyar hőst. Holott az etnikai homogenitás pont azt jelenti, amit, és abba a rokonszenves olimpiai bajnok nem fér bele. Sajnálom, talán nem kéne hülyeségeket beszélni, de még inkább nem kéne azzal egyetérteni, ahhoz pedig, hogy mit szabad az ellenzéknek, és mit nem, nos, ahhoz semmi közöm.

Miután Márki-Zay Péter azt, hogy lazán lekommunistázta és lefasisztázta saját szövetségeseit, azzal próbálta magyarázni, hogy ezt a Munkáspártra és a Mi Hazánkra értette, megjegyeztem, hogy hülyeséget beszélni mentális, hazudozni viszont erkölcsi probléma. Jöttek is azonnal a reakciók, hogy de igenis arra értette, meg szövegösszefügg és kiragadás, és különben is a Fidesznek meg bezzeg szabad fasisztának lenni. Holott Márki-Zay pont azt mondta, amit, szövegösszefüggben meg anélkül, elég csak rápillantani a mellette álló szintén olimpiai bajnok Steinmetz Ádám fejére az inkriminált mondatnál. Sajnálom, talán nem kéne hülyeségeket beszélni, de még inkább nem kéne azzal egyetérteni, ahhoz pedig, hogy mit szabad a Fidesznek, és mit nem, nos, ahhoz semmi közöm.

Ez már nem is szalmabábérvelés, amikor egy vélelmezett és tipikusnak tartott ellenféllel vitázik valaki a konkrét vitapartner helyett, hanem szalmabáblétezés, amikor külső ráhatás nélkül lesz olyan valaki, amit a túloldalról azok másikok róla elképzelnek. A cinizmussal, a gátlástalansággal, a hazudozással még csak-csak együtt lehet élni, az önkéntes bárgyúsággal, az önérzetes ostobasággal aligha. Ezt nem a politikusok csinálják, ez, drága népem, te vagy. A kínálat olyan lesz, amilyen kereslet mutatkozik.

Ezt a műsort minden oldalon ti követelitek ki, és addig folytatódni fog, amíg a többség erre vált jegyet.”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. február 15. 14:40
"Sajnálom, talán nem kéne hülyeségeket beszélni, de még inkább nem kéne azzal egyetérteni..." Nem kellene, te barom!!! És Neked sem kellene egy magyar olimpikont a szádra venned abban a szövegkörnyezetben! Ha nem érted a különbséget, akkor nincs is miről beszélni, te SZERENCSÉTLEN agyalágyult! Fiúk! Ha véletlenül olvassátok ennek a baromnak az írását, elnézést kérek a nevében is tőletek és mindenki nevében, akitől valaha itt Magyarországon ilyen sértést kaptok, mert teljességgel elfogadhatatlannak tartom. Mélységesen szégyenlem, hogy ez az ember magyarnak mondja magát még ezek után is! Köszönjük a csodás élményeket, gratulálunk! Köszönjük az egész családnak! Jó pihenést!
Brandon the great Negro
2022. február 15. 10:16
Jose
2022. február 15. 08:51
"olimpiai bajnok nem fér bele" B+, most nagyon mellényúlt a kis geci - kénytelen vagyok így hívni Hontot ezek után, pedig már azt hittem, megjött az esze, de nem, nem és nem. A srácok anyja magyar (ha jól tudom). Tehát magyarok. De még ha nem is így lenne, akkor is: az a magyar, aki annak vallja magát. Szóval Hont mégiscsak egy hülye fasz. Vagy skizofrén - egyik nap ilyen, másik nap olyan.
Bulvár Viktor
2022. február 15. 08:40
Jól van, Hontalan! Ezért fizetünk téged az ATV-n keresztü! Éljen Én!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!