Gyurcsány egykori külpolitikai tanácsadója rendesen benézte

2022. február 26. 10:48

Aki Bayerezik, az Sz. Bíró Zoltánozzon is, kedves haladárok.

2022. február 26. 10:48
null
Kontra
Facebook

„A haladó média remekül szórakozik azon, hogy Bayer Zsolt tévedett azzal kapcsolatban, az oroszok nekimennek-e Ukrajnának. Bayer Zsolt persze nem Oroszország-szakértő, keleti szakértő, hivatásos éttermiségi.

Vannak viszont, akik azok, ebből élnek, ebből építettek maguknak tekintélyt. Valamiért ugyanez a média nem rötyög azon, hogy Sz. Bíró Zoltán Oroszország-SZAKÉRTŐ, Gyurcsány Ferenc külpolitikai tanácsadója ugyancsak zéró lehetőséget adott annak még egy hete, hogy Oroszország támadna.

És jegyezzük meg: a szakértők közül gyakorlatilag senki sem pedzegette ennek lehetőségét.

Aki Bayerezik, az Sz. Bíró Zoltánozzon is, kedves haladárok.”

(Fotó: Az orosz hadsereg BMP-2-es kétéltű gyalogsági harcjárművei a krími Armjanszk közelében 2022. február 25-én. MTI/AP/Emilio MorenattiMTI/EPA)

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. február 27. 09:31
?????...NAGYON SOKAN...politikusok,vezetők nem hitték el hogy megindulnak az oroszok....és MOST IS BENÉZIK,mert az oroszok ott maradnak ahol vannak a háború után is...és VELÜK KELL BÉKÉT IS KÖTNI...
Rick Deckard
2022. február 26. 23:39
Bayer és társai nem egyszerűen kizárták annak a lehetőségét, hogy az oroszok háborút kezdenek, hanem lehülyézték, hisztéria keltőnek titulálták azokat, és még ki tudja, milyen mocskot zúdítottak azokra, akik ennek a lehetőségével számolnak. Persze, hogy most röhög rajtuk mindenki.
oskar
2022. február 26. 16:32
Vagyunk egy páran akik nem gondolták -márcsak dafke is", hogy Putyin olyan buta, hogy azt csinálja amit az amerikaiak mondanak. A lehetö legnagyobb hiba volt. Mert erre fel voltak készülve. Biztos küldtek az amcsik korszerű kézi páncéltörőket, légvédelmi eszközöket. Józan paraszti ésszel gondoltam, hogy legfeljebb pontos rakétákat és ember nélküli drónokkas semmisíti meg az USA által odavitt haditechnikát. Amit most csinál az nincs átgondolva. Nem lehet Kievet bevenni utcai harcokkal. Sajnos attól tartok, hogy mindent megtesz, hogy nyerjen. Rengeteg halott árán
RajzosKutya
2022. február 26. 15:14
Bayernek van igaza! Ez csak támadgatás! A valódi támadók már tegnap Kijevben sütötték volna a szalonnát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!