Ateista létemre eddig is tiszteltem Ferenc pápát

2022. február 26. 08:25

...ma óriássá vált a szememben.

2022. február 26. 08:25
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Meggyőződéses ateista létemre eddig is mélyen tiszteltem Ferenc pápát. Ma óriássá nőtt a szememben! Pénteken dél körül személyesen kereste föl az Orosz Föderáció szentszéki nagykövetét, Alekszandr Avdejevet a Szent Péter-térre vezető Via della Conciliazione út 10. szám alatt. Fehér személygépkocsiján érkezett, és több, mint fél órát töltött el a nagykövetségen – amint arról Matteo Bruni szentszéki szóvivő tájékoztatott. Ferenc pápa háborúellenes üzenetet tett közzé Twitter-oldalán ukrán, orosz és angol nyelven is. A katolikus egyház feje szerint minden háború után rosszabb hellyé válik a világ, mint amilyen azelőtt volt. »A háború a politika és az emberség kudarca.«»Szorongásának és aggodalmának« adott hangot. Felszólította az összes érintett felet, hogy »tartózkodjanak minden olyan akciótól, amely még nagyobb szenvedést okoz a lakosságnak«, ami »destabilizálja a békés együttélést« és »aláássa a nemzetközi jogot«.

Üzenem Erdő Péternek, hogy a budapesti Orosz Nagykövetség a Bajza utcában van…”

 

(Fotó: Ferenc pápa egy hívőt üdvözöl heti általános audiencián a Vatikán VI. Pál pápa termében 2022. február 9-én.MTI/AP/Gregorio Borgia)

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2022. február 27. 08:50
Köszi!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2022. február 27. 06:46
Üzenem az ateista zsírdisznónak, hogy a pokolba fog jutni.
néhai Ch.Pilot
2022. február 26. 21:56
"A katolikus egyház feje szerint minden háború után rosszabb hellyé válik a világ, mint amilyen azelőtt volt." Biztos, baromarcú Juszt? Akkor felesleges békét kötni, mert az rosszabb helyzetet stabilizál? Nem vagyok nagy véleménnyel Ferenc pápuáról, de szerintem ezúttal te értettél félre valamit.
néhai Ch.Pilot
2022. február 26. 21:51
Zsírsertésünk csak hozta a kötelezőt: a rendszerváltás óta először lassú, majd fokozódó ütemben, I. Ferenc pápua trónra lépése óta pedig rohamosan igyekeznek "hívővé válni" és minket valódi hívőket kiszorítani az egyházból az ateisták. Ez csak egyvalakinek állhat érdekében: a Sátánnak. Vagyis ők őt szolgálják - kell-e ennél egyértelműbb bizonyíték?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!