Nagyra értékeljük a menekültek megsegítése céljából hozott intézkedéseket

2022. február 27. 10:05

Kérjük a magyarországi pártokat, illetve politikai szereplőket, hogy a kárpátaljai magyarságot ne kezeljék kampánytémaként.

2022. február 27. 10:05
null
Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség
Kárpátalja.ma

„A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség köszönetét fejezi ki a magyar kormánynak mindazokért az erőfeszítésekért, amelyeket az ukrajnai háborús helyzetben a béke helyreállítása és a humanitárius helyzet enyhítése érdekében tesz. Nagyra értékeljük a menekültek megsegítése céljából hozott intézkedéseket, illetve a kárpátaljai lakosok és az ide érkezők megsegítését célzó felajánlásokat is.

A kárpátaljai magyarok, Ukrajna törvénytisztelő polgárai, akik a háború mihamarabbi befejezésében és a béke megteremtésében érdekeltek. Ezért felhívjuk valamennyi honfitársunkat, hogy megnyilvánulásaik során ezt figyelembe véve, felelősségteljesen nyilatkozzanak meg.

Kérjük a magyarországi pártokat, illetve politikai szereplőket, hogy a kárpátaljai magyarságot ne kezeljék kampánytémaként, s sajtómegnyilvánulásaikban legyenek tekintettel az itt élők nehéz helyzetére.

A KMKSZ elnöksége”

Fotó: MTI/Nemes János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. február 27. 19:12
Megértem hogy közzétette kérését, de ezt a libsi-komcsi-fasiszta csőcseléktől ne várja. Ha tehetnék két lábbal taposnának minden magyar embert. Hamarabb vagonoznak, mint segítenek.
zolizolizoltan
2022. február 27. 11:17
Természetesen segítünk, ti is ezt tennétek fordított helyzetben
cutcopy
2022. február 27. 10:43
Azt hiszem leépült még egy ballib sztereotípia a magyar menekültbefogadásról..
néhai Ch.Pilot
2022. február 27. 10:41
"Egyedul az allandoan szidott NGO-k segitenek." Ez konkrétan hazugság. Semmiféle NGO nem tesz semmit a Kárpátaljáról menekülőkért, csak a valódi civilek: a magyar lakosság, illetve az egyházi caritas szevezetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!