A Hit Gyülekezete folyamatosan nyomon követi és aggodalommal figyeli az ukrajnai konfliktust

2022. február 24. 20:15

Imádkozunk Ukrajnáért, az ukrán lakosokért és a keresztény testvéreinkért.

2022. február 24. 20:15
null
Hit Gyülekezete
Facebook

„A Hit Gyülekezete folyamatosan nyomon követi és aggodalommal figyeli az ukrajnai konfliktust.

Szolidárisak vagyunk a hatalmi harcok áldozatává váló ukrajnai állampolgárokkal – kárpátaljai magyarokkal, ukránokkal, oroszokkal, és minden más etnikummal a háború sújtotta területeken.

Egyházunk a háború kirobbanásával egyidőben megkezdte a felkészülést az Ukrajnából hozzánk érkező menekültek megsegítésére, befogadására.

Imádkozunk Ukrajnáért, az ukrán lakosokért és a keresztény testvéreinkért, imádkozunk a régió békéjéért.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. február 25. 11:59
De ki keresztény Ukrajnában?
irondome
2022. február 25. 07:33
Respect!
Ernie Pantuso
2022. február 25. 07:22
Na. Ez a rohadt szekta is előbújt, hogy böfögjön valamit?
Frutti
2022. február 25. 07:03
Elérkezett a bizonyítás ideje. Minden politikus bizonyít az orosz-ukrán háborúhoz viszonyulásával. Egyesek nagyhatalmi, mások egyéb, látható, vagy láthatatlan érdekeik mentén alakítják ki álláspontjaikat. Márki Zay Péter jelölt álláspontja azonban megkülönböztetett figyelmet érdemel. Márki lényegében alig pár hónapja került igazán látóterünkbe, - akkortól ismerhettük meg igazán. Megtudtuk róla, hogy buta, hogy labilis idegállapotú, hogy forrófejű, hogy szemtelen, hogy tiszteletlen, hogy Megváltó-tudatos, hogy szavai szektavezért idézőek, és hosszasan sorolhatnánk alkalmatlanságának jeleit. Nem sorolom, helyette a háborús helyzethez viszonyulásán gondolkodjunk el. Egy ember, aki percek alatt képes volna háborúba, halálba küldeni magyar fiatalokat, katonákat, - képes volna fegyvereket küldeni az ukránoknak csupán azért hogy a nyugati szándékoknak eleget tegyen. Márki kiszolgál, feltehetően áruló, a magyar nép árulója. Háborúba akarja sodorna a magyarokat. Ezt nem hagyhatjuk. Márkit le kell váltani, ha magától nem távozik a politikai közéletből. Megemlítendő, Orbán Viktor komoly politikai tapintattal, érzékkel, de határozottan kezeli a helyzetet. Orbán nem heveskedik, döntései megalapozottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!