Szeretem Brezsnyevet

2022. január 19. 15:34

Az amerikaiak általános elhülyülése vezetett oda, hogy most ezt a féleszű vénembert kell bámulnunk.

2022. január 19. 15:34
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Az öreg pártfőtitkárt, aki elalszik a nemzetközi tanácskozásokon. Aki mindig elszundít, miközben hozzá beszélnek a kamerák előtt más kormányfők. Aki topog, mászik, nem tud felmenni egy repülőgép lépcsőjén, tomporára esik, majd feltápászkodik, hogy majd ő megmutatja, milyen az igazi vöröskatona.

Szeretem Brezsnyevet.

Egy éve uralkodik már a kopott öregúr, aki hamarosan meglengeti majd nekünk a nagy októberit. Igen, mert pont ennyi esze van. Ha nem simogathat kislányokat csillogó tekintettel – míg el nem alszik állva – addig nem is Brezsnyev.

Hamarosan egy színes nő váltja fel őrhelyén a mestert, de mondok én valamit: már most sem ő, tudniilik Brezsnyev uralkodik, tulajdonképpen mindegy, kié az ostor a bakon.

Hogy itt tart Ulysses S. Grant, John Wayne, Ronald Reagan meg ezer más valóságos amerikai hazája, önmagában jelzése a nyugati civilizáció megroppanásának. Az amerikaiak általános elhülyülése vezethetett oda, hogy most ezt a féleszű vénembert kell bámulnunk.”

MTI Fotó: Szebellédy Géza

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. január 20. 10:23
Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de nekem ma már, mindegy, hogy Brezsnyev vagy Reagen. Miért? Mert tudom, hogy egyik sem volt valóságos demokrácia élén. Eisenhower lehet, hogy kiváló hadvezér volt, de csapnivaló elnök. Ugyanis Nelson Rockefellerre bízta a Majestic-12. A barátból ellenség lett, mert kisajátította hitelbankos családjának az emberiség történetének legnagyobb és legfontosabb tényét, amin szépen felhízott az amerikai hadi komplexum, ami irányítja és birtokolja az Egyesület Államokat, amiben giccses színfalak előtt zajlik az elnökválasztás. Mégis kinek van pénze, hogy egy évig tartó előválasztási kampányt folytasson???? Hát nem a hétköznapi amerikaiaknak. Egyértelmű, hogy le kell paktálniuk a hadiipari-bankos tőkésekkel. Magyarán: már jó előre el kell adnia a lelkét, ha elnök akar lenni. Nos, számomra egyikük sem demokratikus. Mindegyiket egy láthatatlan kéz etetett. Gondolkodjunk! Miért kell gyorsan "föderálni" az uniós szövetséget??? Azért, mert az Egyesült Államok mintájára itt is bevezetik ugyanazt az amerikai antidemokratikus modellt, amiben elég egy embert megvásárolni és néhányat delegálni. Ha valaki elhiszi, hogy az USA-ában demokrácia van, még nem vette be a piros kapszulát!
MaBaker
2022. január 20. 08:57
Nem elhülyülés volt, hanem választási csalás és korrupció az állami intézményrendszer minden szintjén.
Szarvas
2022. január 19. 19:35
400 millió maszkot osztanak ki az Egyesült Államokban. https://index.hu/kulfold/2022/01/19/koronavirus-a-vilagban-jarvany-pandemia-covid-19-egeszsegugy-korhaz-oltas-vakcina-szerdai-hirosszefoglalo-percrol-percre/amerika-peldat-mutat-jarvanykezelesben-400-millio-maszkot-osztanak/ Gratulálok Mandiner, Szentesi, magyar kormány, ebben a sorrendben.
jánosbácsi
2022. január 19. 19:14
Amennyiben valaki idős korában hülyül meg egyáltalán nem szégyen , viszont ha valaki fiatal korában elmebeteg ammá eléggé kellemetlen helyzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!