Itt az ideje, hogy balliberális barátaink is tanuljanak egy kis történelmet

2022. január 05. 11:42

Mielőtt olyan kifejezésekkel kezdenek dobálózni, mint a „fasizmus”!

2022. január 05. 11:42
null
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Jennifer Rubin, a Washington Postban megjelent írásában nevetséges módon vont párhuzamot Donald Trump Orbán Viktornak címzett támogató nyilatkozata és a harmincas években Európát fenyegető »fasiszta diktátor« melletti kiállás között. Ezt még ő sem gondolhatja komolyan! A hivatásos rettegők kedvéért szögezzük le:

A volt elnök az Amerikai Egyesült Államok egyik hű szövetségesét támogatta, azt a miniszterelnököt, akinek a hazájában töretlen a népszerűsége, és háromszor nyert kétharmados többséggel választást.

Itt az ideje, hogy balliberális barátaink is tanuljanak egy kis történelmet, mielőtt olyan kifejezésekkel kezdenek dobálózni, mint a »fasizmus«!”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. január 07. 07:31
"Itt az ideje, hogy balliberális barátaink is tanuljanak egy kis történelmet, mielőtt olyan kifejezésekkel kezdenek dobálózni, mint a fasizmus!" A libernyákok kurvára nem akarnak semmit sem tanulni, csak azt akarják, hogy minden amivel nem értenek egyet, szűnjön meg. A fasiszta az pont egy ilyen címke, beint a karmester és az egész állatfarm egyként kel ki a raxizmus, faszizmus és tinktatúra ellen, ebben nagyon jók, nem igényel gondolkodást, csak vegetatív működést.
Jose
2022. január 05. 22:22
Ideje elfogadnia mindenkinek, hogy az amerikai elit, értelmiség kibaszott segg banda. Nem hogy tisztelni nem lehet őket, de kifejezetten bumburnyák csapat. Aki okos, az nem nagyon mer leírni semmit, mer kibasszák a csába. A többi faszkalap/hülye_picsa tobzódik. Ma már nincs tudomány, csak össze-vissza irkálás, pofázás, nincsenek sztenderdek, csak a nagy nihil, amibe mindenki beleordíthat akármit. A suttyó emberek suttyóvá tették maguk körül a világot kb. 30 év alatt. Nem kis teljesítmény.
amca
2022. január 05. 21:01
2 forintos kérdés. Hogy hívják Péterfy Judit kiskutyáját ? ????? Márki Zay Péter
egypolgar18
2022. január 05. 20:20
Mi van Zolika? Már barátok lettek akik eddig hazát tönkretevő komcsik voltak? Valami fertőzést kaptál, vagy megvilágosodtál? Vigyázz, mert viktor nem nézi jó szemmel az ilyen elhajlásokat ! Ilyen beszólások után te lehetsz a következő vezéráldozat. Mert áldozatokra szüksége van viktorkának, hogy fegyverbe szólítsa a híveiket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!