Ne összeesküvés-elméletekről szóljon az ellenzék választási kampánya

2022. január 06. 17:12

Homonnay Gergely halálából egyszerű politikai eszközt csinálni visszataszító.

2022. január 06. 17:12
null
Tóth Csaba Tibor
Tóth Csaba Tibor
Mérce

„Egy haláleset mindig borzalmas, és mindig a gyász által okozott sokkhatás uralja az első reakciókat. Nem volt ez másképp az ellenzéki körökben ismert facebookos aktivista, Homonnay Gergely esetében sem. A magyar sajtó szándékosan szűkszavúan számolt be a haláleset körülményeiről, majd néhány részlet is kiderült.

A milánói Corrierre della Sera egyik római munkatársa volt az, aki Homonnay szombat hajnali, tragikus halála után a helyszínen tájékozódva, részletes riportban számolt be arról, amit megtudott. A mentősökkel és az olasz rendőrség helyszínre érkező egységeivel, valamint annak a klubnak a tulajdonosaival, ahol a magyar aktivistát halva találták, egyaránt beszélt, ez alapján pedig megírta, hogy Homonnay mellett igen nagy mennyiségű, ismeretlen fehér port és ismeretlen folyadékot is találtak. Dulakodás nyomait nem fedezték fel az elhunyt testén.

Ennyire jutott jelenleg a nyomozás. Hamarosan pedig annyit fogunk tudni, amennyi a Tor Vergata Egyetemi Klinika boncolási jegyzőkönyveiből kiderül, ezt viszont a helyi média még nem publikálta.

Az első, olasz hír alapján azonban a magyar közösségi médiában gyorsan beindultak a vad elméletek. Egy másik, ismert ellenzéki aktivista, aki az utolsó napokban éppen Homonnay Gergelynél vendégeskedett például nyomban összeesküvést gyanított, és most már Facebookon azt követeli, az ellenzéki politikusok »valljanak színt« az ügyben. (Bejegyzését a kegyelet és kímélet nevében nem linkelem).”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. január 07. 10:22
De az is furcsa azt semtudják az olaszok hogy hány éves mert 53 évesnek írták akkor mit tudnak
Rocktoberi
2022. január 06. 23:22
Maga Homonnay is egy visszataszító alak volt. Az ellenzék ugyanarra használja most is mint a drogtúladagolása előtt.
elfújta az ellenszél
2022. január 06. 22:10
Ez a nőce szavahihetetlen, ami most újra beigazolódott. Ha ugyanennyire megalapozottak a gyanúsításai az egyházon belüli erőszak ügyekben, akkor úgy ahogy van az egészet ki lehet dobni Nehéz ezek után megérteni, miért alkalmazzák akik ellen dolgozik válogatott sunyi módszerekkel?
tetx
2022. január 06. 20:46
Unalmas már a téma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!