Perintfalvi „nem akar” pánikot kelteni: Tudni akarjuk az igazat Homonnay Gergely halálával kapcsolatban!

2022. január 03. 12:56

A feminista teológusnő „nem nyugszik, amíg választ nem kap” arra a kérdésre, hogy Homonnay Gergely halála „üzenet, vagy baleset” volt-e.

2022. január 03. 12:56
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Homonnay Gergelyt holtan találták egy római klubban. A halálhírre Perintfalvi Rita is reagált közösségi oldalán, a teológusnő azt írta, „Gergely boldog volt és szerelmes, de nagyon félt, hogy bántani fogják”.

„Nem akar” pánikot kelteni

Perintfalvi ezt a gondolatot fűzte tovább egy újabb Facebook-bejegyzésben, amelyben egyúttal egy különös felhívást intézett a magyarországi ellenzéki politikusokhoz:

Tudni akarjuk az igazságot Homonnay Gergely halálával kapcsolatban!”

Leszögezi posztjában, hogy „nem akar” pánikot kelteni, sem állítani semmit, azonban hozzátette, hogy Homonnay „szinte minden nap arról beszélt, hogy mennyire fél Magyarországra jönni, hogy fenyegetések érik, hogy megfigyelik, követik a mozgását, tudják hol ül a repülőn, amikor hazautazik, várják a reptéren”.

Akkor ez most egy ÜZENET volt mindannyiunk számára, akik Homonnay Gergelyhez hasonlóan még mindig nyíltan elmerjük mondani a véleményünket ebben az országban vagy pedig egy szerencsétlen és tragikus BALESET?” – kérdezi bejegyzésében Perintfalvi. 

„Nevetséges magamutogatásból egyből rosszízű sejtetéseket megfogalmazni”

A fentebbi sejtetéssel kapcsolatban Hont András is kifejtette a hétfői nap folyamán az álláspontját: „akit két egyhuzamban végigtolt buli után egy rakat gyanús szer társaságában találnak meg egy külföldi fővárosban, azt nem az orbáni kivégzőosztagok intézték el Facebook-tevékenységet megtorlandó”.

Homonnay Gergely haláláról

Az eddigi sajtóinformációk szerint Homonnayra a római Via Pontremolin található Bananon nevű klubban találtak le. Az olasz La Repubblica hozzátette azt is: Homonnay holmija között a szekrényében egyelőre beazonosítatlan port és folyadékot is találtak. A rendőrség jelenleg is nyomoz, vizsgálják, hogy drogtúladagolás okozhatta-e a DK aktivistájának halálát, arra is keresik a választ, hogy az író kivel tölthette utolsó óráit.

Az eddigi sajtóinformációk szerint Homonnayraa római Via Pontremolin található Bananon nevű klubban találtak le. Az olasz hozzátette azt is: Homonnay holmija között a szekrényében egyelőre beazonosítatlan port és folyadékot is találtak. A rendőrség jelenleg is nyomoz, , hogy drogtúladagolás okozhatta-e a DK aktivistájának halálát, arra is keresik a választ, hogy az író kivel tölthette utolsó óráit.

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

 

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. január 05. 13:19
Ezt hamar utolérte a halál
kombinátor
2022. január 04. 19:52
az igazság???? bruhahaha ... úgy seggbebaszták, hogy a torkán jött ki ... bruhahaha
Wezuv
2022. január 04. 13:01
Félt valamitől? Vajon miért? Csak nem azért mert több millió embert sértett vérig!? De meg lehet nyugodni, a valóság ki fog derülni a rendőrségi jelentésből. Addig pedig lehet kussolni!
masikhozzaszolo
2022. január 04. 11:04
Egy aspektus még nem merült itt fel az ötletelésben. 1. Egy macska nagyon bosszúálló tud lenni, lehet, hogy az kényszerítette a klubokba, törökfürdőbe, drogozásra. 2. Vagy egy szürke egérrel felbérelték az Orbán kivégzőosztagok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!