Molnár Gyula egyetlen dolog miatt nézte meg Áder újévi beszédét

2022. január 01. 15:50

Ami valójában kettő, és az egyik Weisz Fanni.

2022. január 01. 15:50
null

„Csak egy dolog miatt néztem meg a Köztársaság Elnökének újévi beszédét” – írta újévi Facebook-bejegyzésében Molnár Gyula. Az MSZP politikusa, aki egykor még a párt elnöke is volt,

reménykedett benne, hogy Áder János bűnbánatot gyakorol, de csalódott.

Molnár úgy fogalmazott, „hátha az utolsó alkalommal mond egy olyan mondatot ami arra vonatkozik, hogy igen tudom, de bocs ez volt a dolgom és megfizettek (annyira szégyellem magam hogy ilyet egyáltalán leirhatok) , vagy hiszek, hittem benne. De semmi!”

A szocialista politikus semmitmondónak érezte Áder beszédét – csakúgy mint a korábbiakat – és hozzátette, hogy lassan csak „a jeltolmács” (Weisz Fanni - a szerk.) miatt nézi. Pontosabban nézik (hogy kik, az nem derült ki).

Végül megjegyezte, hogy

Ez mondjuk az Országgyűlésben még előfordulhat, bár kettejük közül egyelőre Kövérnek van nagyobb esélye a parlamentbe jutni, a momentumos Tóth Endre ugyanis megverte Molnárt az előválasztáson az újbudai egyéni körzetben, ezért a „DK-nak ingyen odaadott” szocialista politikus egyetlen esélye egy befutó listás hely lehet a 2022-es voksoláson. 

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. január 03. 07:09
"Molnár úgy fogalmazott, „hátha az utolsó alkalommal mond egy olyan mondatot ami arra vonatkozik, hogy igen tudom, de bocs ez volt a dolgom és megfizettek (annyira szégyellem magam hogy ilyet egyáltalán leirhatok) , vagy hiszek, hittem benne. De semmi!”" Molnár a leköszönő beszédéből idézget? Megnéztem ki ez a faszi, még az mszp elnöke is volt, aztán kizárták.
nyugalom
2022. január 02. 23:14
Ez a halmaz egy aljas buta komcsi!
Sün Balázs
2022. január 02. 12:48
Ugyan Gyuszi! Te beismerted a Kopaszi-gát ügyét, vagy a Fehérvári úton levő Fóvárosi Művelődési Ház elkótyavetyélését? Ugyan már! És a többi baloldali stikli ügyéről is csend van nagyon!
néhai Ch.Pilot
2022. január 02. 11:40
Pedig a vén kéjenc elvtárs Weisz Fanni "beszédét" még annyira sem értheti mint Áderét. Dehát a lumpen baloldal értelmi képességeiről sosem voltak illúzióim. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!