Imádkozzunk a kanadai keresztényekért!

2022. január 19. 16:54

Kanadában mostantól öt év börtönt is kaphatnak azok a keresztény szülők, akik nem támogatják gyermekeik nemváltását vagy meleg identitását.

2022. január 19. 16:54
null
Szabados Ádám
Divinity

„Kanadában mostantól öt év börtönt is kaphatnak azok a keresztény szülők, akik nem támogatják gyermekeik nemváltását vagy meleg identitását. A C-4 törvény ugyanezzel a drákói szigorral csap le azokra a pszichológusokra, lelkigondozókra, akik diszfóriás klienseiket a nemváltással ellenkező irányba terelik, saját nemük felé vonzódó klienseiket pedig nem homoszexuális identitásukban erősítik meg. A törvény szigora értelemszerűen azokra a lelkészekre is lesújt, akik a szexualitásról és identitásról a Biblia alapján tanítanak. Imádkozzunk a kanadai keresztényekért, akiknek a világnézete mostantól törvényen kívülivé és üldözendővé vált!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pneumaticus
2022. január 20. 08:31
...és közben Hodász atya bizonytalan, hogy van-e meleglobbi...
tetx
2022. január 19. 21:59
Megvan a véleményem a kanadai rendszerről, de ha nekik tetszik az ő dolguk, ha meg nem tetszik, akkor nekik kell otthon elzavarni a szarlibsi diktátoraikat.
I_Isti
2022. január 19. 21:18
Bezzeg Kanada. Mintaószág.
budapesti
2022. január 19. 21:16
Magyarország részéről politikai menedékjogot kellene fölkínálni azoknak a szülőknek, akiket ilyen okból elítélnek, vagyis üldöznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!