Be van gyulladva a szemem, könnyezik is

2022. január 27. 16:57

De úgy látszik, a szervezetem kompenzál: a lényeglátásom határozottan fejlődik.

2022. január 27. 16:57
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Tucker Carlson műsorvezető, Trump és egyben Orbán lelkes híve rövid dokumentumfilmet készített a magyar helyzetről.

Megállapítása szerint »Orbán 30 éve van a politikában, de meglepően normálisnak látszik.«

Be van gyulladva a szemem, könnyezik is, de úgy látszik, a szervezetem kompenzál: a lényeglátásom határozottan fejlődik. Már háromszor futottam neki, de még mindig így olvastam: »meglopóan normálisnak látszik«.

Ha csak úgy nem.”

Nyitókép: Mandiner-archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2022. január 28. 19:53
Véletlenül megint ránéztem a képre; hát ez szabályosan ijesztő. Gyerekek ! Biztos, hogy ez volt valamikor nő ?
aldasban es hitben elve
2022. január 28. 19:51
Nekem úgy tűnik, hogy ennek a selejtes elagott nősténynek ez volt a legprimitivebb könzlendője minden eddiginel. Milyen élvezete lehet, amikor észlel valami hasonló elírást... Nem szánalmas? Nemrégiben adódott ötletem rövidesen kivitelezésre kerül: teljesen világos, hogy ezen a rongyon csak egy hatalmas f... segítene. Minthogy ilyen undormányos feladatra se ezen oldalon, se máshol férfi nem kötelezhető, (én már a gondolattól is a hanyingerrel küzdök) mégiscsak megvetetem ennek az ócska vén lyuknak a vibr.-t. Mit szóltok hozzá? Lehet, hogy mégiscsak be kölött vooona engedni néhány migrancsot, akik úgy, ahogy annak idején Casanova is tette, ha túl volt a lökdösendö már az élet-halál mesgyéjét jelentő koron; az egykori szakavatott puff, a kliens szoknyájával eltakarta annak rémisztő arcát. (Ez a szikkadt csoroszlya meg rég túl van azon a koron, amikor el kellett volna tűnni a színről.) Meg tudom a fent hivatkozott "szaktekintélyt" érteni ... Ha pl. erre a gusztustalan libára gondolok, még azt is elfelejtem, mi az, férfinak lenni. Azért, hogy végre befogja a hatalmas száját, csótány néha odatehetné neki a"véleményét", már csak úgy szánalomból, méltányosságból, ilyesmi...
Bitrex®
2022. január 28. 10:02
A legjobb lenne, ha kifolyna a szemed. Mindkettő. Aztán nézhetnél a lyukakon.
Gèbi
2022. január 28. 08:58
Ildikó néni, te öreg komcsi, az agyad van begyulladva a hülyeség től, nem a szemed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!