Kamuügy után a valódi ügyekkel foglalkozzunk!

2022. január 26. 16:42

Nem hagyjuk, hogy az ilyen Schadl-félék rátegyék a kezüket a főváros értékeire.

2022. január 26. 16:42
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Döntött a Fővárosi Közgyűlés: vizsgálóbizottságot állítunk fel, hogy utánajárjunk hogyan juthatott Schadl György áron alul több értékes 5. és 7. kerületi ingatlanhoz.

Múlt héten kezdeményeztem az ellenzéki pártok fővárosi frakcióvezetőinél, hogy a közgyűlés elé terjesszük, álljon fel egy fővárosi vizsgálóbizottság. Ideje, hogy a kamu Városháza ügy után a valódi ügyekkel foglalkozzunk, még akkor is, ha ez a fideszes képviselőknek és polgármestereknek nem tetszik.

Kezdeményeztem ma továbbá, hogy a Főváros éljen elővásárlási jogával, hogy megmenthessük azokat az ingatlanokat, amelyeket az 5. kerület még nem adott oda bagóért valamelyik havernak. Megmentjük a belvárost a végrehajtói maffiától, nem hagyjuk, hogy az ilyen Schadl-félék rátegyék a kezüket a főváros értékeire.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PepperONee
2022. január 27. 15:57
Kezdeményezd a lemondásodat is te semmiresejó semmirekellő muppet-pojáca!
malori
2022. január 27. 10:01
Azt majd a rendőrségi vizsgálat dönti el, nem egy kamubizottság. Egy ilyen ügy után mindenképpen szeretném bilincsben látni Karácsony Gergelyt. Mert ez megengedhetetlen.
Most80
2022. január 27. 09:20
Geri most megmutatja, tőle nem lehet csak úgy elvenni a homokozólapátját! Akkor majd jól megdob kisautóval!
egripeti77
2022. január 27. 08:43
De a Városháza az mehet a "cápáknak", nem igaz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!