Johannes Thezeroth: Nácizni csak pontosan, szépen – Szász Zselyke előadásában

2022. január 09. 12:00

Kunhalmi Ágnes legendás „gyulázásáról”. Hangoscikk-sorozatunk ötödik része.

2022. január 09. 12:00
null


Nyitókép / borítókép: R.J.
Az írás alapjául szolgáló hír (videóval): Kunhalmi tiltakozik a „náci” Nyírő Gyula ellen
Az eredeti cikket itt olvashatja el
Hangoscikk nevű sorozatunk további részeit ide kattintva hallgathatja meg
(Sorozatszerkesztő: Kemenes Tamás) 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. január 09. 13:18
A komcsi és a náci lényegében ugyanaz,így nem is értem miért náciznak folyton a komcsik. Mi nem volt náluk ami a náciknál nem. Koncentrációs tábor? Volt. Osztályok megsemmisítése? Volt. Szólásszabadság lábbal típrása? Volt. Szabad választások és népszavazás betiltása? Volt. Üldözni a vallásokat? Volt. A jóléti intézkedésekkel nem érdemes jönni, mert a komcsiknál jóval fejletlenebb volt mint a náciknál. Egyedül a logójuk volt más.
Kar 6 Alom
2022. január 09. 12:33
... és Ő egy - reményeik szerint - kormányváltó párt vezetője. Szédületes, mennyire igénytelen az ellenzéki szavazótömb. Miután elmondta, hogy "Amikor nyitást követeltünk, akkor igazából egy óvatos, megfontolt zárásra gondoltunk", biztos voltam benne, hogy ez annyira kínos, hogy hátrébb tolják a frontvonalból. Nem így lett. Jóazideezeknek!
Mich
2022. január 09. 12:20
Nácik? - Csak a Jobbik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!