Kunhalmi tiltakozik a „náci” Nyírő Gyula ellen

2020. február 05. 16:03

Nyírő Gyula a Lipótmezei Elmegyógyintézet egykori főorvosa volt, elme-ideggyógyász, egyetemi tanár, az orvostudományok kandidátusa.

2020. február 05. 16:03

Az MSZP oktatási szakpolitikusa az ATV Start című műsorában beszélt arról, hogy szerinte nem szabad az alaptantervbe tenni a „náci Wass Albertet és Nyírő Gyulát”. A névbeli tévesztés úgy tűnik, hogy a szocialistáknak sem tűnt fel, mert az MSZP honlapján is Nyírő Gyula olvasható az ezzel kapcsolatos cikkben.

Nyírő Gyula egyébként a Lipótmezei Elmegyógyintézet egykori főorvosa volt, elme-ideggyógyász, egyetemi tanár, az orvostudományok kandidátusa. Nevét viseli Budapest XIII. kerületében a Nyírő Gyula Kórház.

 

 

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. február 08. 04:34
Kunhalmi "kisasszony-elvtársnőnek" javaslom: olvassa el az Úz Bence c. regényt, vagy a Jézusfaragó ember c. Nyírő JÓZSEF által alkotott "fasiszta" irodalmi alkotásokat. Vagy, Nézze meg a Nyirő JÓZSEf(!) műve által ihletett, ill. abból készült és Szőcs István által renndezett "Emberek a havason" c., velencei fesztiváldijgyerzes "fasiszta" filmet. Görbe János és Szellay Alice főszereplésével. Talán kicsit "használni fog" az "elvtárskisasszonynak"...netántán esetleg valamicskét....
syphax
2020. február 07. 07:41
Ezt a Kunhalmi féle NŐTIPUST ismerem! Ez az az eset, amelyik 5 diplomát is szerezhet akár és elvégezhet 8 humán egyetemen nyugisan, mégis "az marad aki volt": "tanulatlan, gyötrődő, csúcs-bunkóságú I-ÁÁÁ"!
syphax
2020. február 07. 07:36
Nyirő GYULA PROFESSZOR szegény úgy forog a sirjában, hogy még Nyírő JÓZSEF tisztelendő úr-szerkesztő úr is irhatna róla egy csinos kis KROKIT!
syphax
2020. február 07. 07:30
KUNHALMI MAGA A TÖMÉNY, ESSZENCIÁLIS BUTASÁG, OLVASATLANSÁG, MŰVELETLENSÉG CSÚCS-PREZENTÁTUMA, ARCHETIPUSA!!! OLYAN JÓ EGY ILYEN HÓTTBUNKÓ-MAGAMUTOGATÓ HÜLYESÉG-INKARNÁCIÓS TÜNDIBÜNDI NŐSTÉNYÁLLAT-PÉLDÁNY NEKÜNK JOBBOSOKNAK, HOGYHA NEM LENNE, KI KÉNE TALÁLNI! ÉS AZ EGÉSZ TAHÓ MASZOP VEZETÉS--ISTENNEK HÁLA-- HAGYJA EZT A HÜLYEPICSÁT "SZÓLÓZNI", REPREZENTATIVE' ÉGETNI MAGÁT ÉS A BRANCSOT--NO, EZ SZÉDÜLETES! CSAK "IGY" TOVÁBB ELVTÁRSAK,ELŐRE A LENINI ÚTON..FRANKÓN ! HILLER ISTVÁN PROFESSZOR ELVTÁRS HADD' ÖRÜLJÖN NEKI! MINT MASZOP INTELLEKTUELL-VEZÉR--ÜRÜ. I-ÁÁÁÁ! I-ÁÁÁÁÁ! I-ÁÁÁÁ!!! BRUHA-HA-HA-HA-HA. KUNHALMI= A SZELLEMI SÖTÉTSÉG ÉS KORLÁTOLTSÁG ÁPOTEÓZISA: MEG KÖLL VÁLASZTANI ELNÖKNEK A MASZOP-BA FRANKÓN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!