Ha a külföldieknek nem tetszik a járványkezelésünk, haza lehet menni

2022. január 13. 16:16

Emlékeztetőül a franciák voltak azok tavaly akik elégedetlenkedtek az egyik ötcsillagos szállodával.

2022. január 13. 16:16
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„Olvasom, hogy a francia kézilabda-válogatott nem elégedett a magyar járványkezelési szabályokkal. Sérelmezik, hogy miközben ők a világtól elzárva készültek az Európa-bajnokságra, addig most – borzalmak borzalmára – maszkot nem viselő vendégekkel vannak együtt a szállodában! És kárhoztatják hazánkat, mert itt nincsenek olyan diktatorikus viszonyok, mint náluk. Mi több, a Veszprém egyik francia játékosa még szakvéleményre is kapható volt. Szerinte, ismerve Magyarországot, ezen nem is lehet csodálkozni, itt minden szabályozást később hoznak meg.

Emlékeztetőül elmondanám még a kedves olvasóknak azt is, hogy a francia futballisták voltak azok tavaly nyáron, akik szintén elégedetlenek voltak a szállásukkal. Nem egy jött-ment hellyel, hanem az egyik ötcsillagos szállodával.

Nem lehet ezeknek a kedvükre tenni, na. Bár egy kicsit furcsa az egész, eddig azt szoktuk meg, hogy a franciák a törvényszerű vereségeik után kezdenek zokogásba, nem azt megelőzően.”

Nyitókép: MTI/Főpolgármesteri Hivatal

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paxillus
2022. január 14. 10:11
A cucializmusban is voltak tényellenőrök. A "nép" akkor is másként hívta , de inkább küldte őket.
Dezsőke
2022. január 14. 07:14
MÁRKITÓL MEGSZABADULÁSUNK ÜNNEPNAPJA 2022 április 3.
Robur
2022. január 13. 20:57
Oké, akkor a mérkőzés is Franciaországban lesz, te köcsög.
Pelso j.
2022. január 13. 20:22
Az a szálloda és a vendég dolga, ha az utóbbi kifogást emel a szolgáltatás ellen, neked ahhoz mi közöd? Nem az országot kárhoztatták. A késve hozott intézkedések vonatkozásában meg van igazuk bőven.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!