Jelentem, Magyországon valóban diktatúra van

2022. január 10. 22:59

A múlt héten némileg lázongtam, erre bedugtak egy szobába, és össze-vissza szurkáltak.

2022. január 10. 22:59
null
Surján László
Facebook

„Jelentem, Magyországon valóban diktatúra van. A múlt héten némileg lázongtam, erre bedugtak egy szobába, össze-vissza szurkáltak, kezem-lábamra drótokat tekertek, majd a hasamat nyomkodták, mellkasomon dörömböltek, furcsa gépekbe dugtak, szívemet, hasamat általam nem is hallható magas frekvenciájú hanggal rémísztették. Négy napon át átlátszó folyadékot csepegtettek belém, de lehetett benne valami tudatmódosító, mert már nem lázongok. Ma már csak 36,4 fokot mutatott az ördöngös masina, erre hazaengedtek. A furcsa az, hogy közben mindenki nagyon kedves volt, és folyton a hogylétemről érdeklődtek. Enni is adtak, nem is rosszat. Lehet, hogy a diktatúra barátja leszek?”

Nyitókép: Dódity Gabriella Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. január 12. 12:44
kár, hogy a politikai humor csak ballibsiéknél van!
VeJoLa
2022. január 12. 11:04
A bezzegEUban "egészségdiktatúra" ellen tüntetők egészen biztosan nem erre gondolnak. Lehet, hogy a szóválasztás Surjánnál is csak a folyadékban lévő tudatmódosító hatása.
Trinitysum
2022. január 11. 18:39
Értjük a humort Laci bá. De gondoljuk tovább. Kinek is van diktatúra? Aki nem csinálhatja azt, ami neki jólesik pl. az ellenzék. Nekem pl. nincs diktatúra, szabad vagyok Magyarországon! Igaz, legutóbb a fogorvosi székben éreztem, hogy nincs választási lehetőségem, amikor beadták az injekciót.
Hyazinth
2022. január 11. 14:20
Remélhetőleg olyan diktatúrában élünk, ahol minden beteggel ilyen gondosan foglalkoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!