Nem olyan, mintha az egész választási „kampány” a Kész Átverés Show része lenne?

2022. január 11. 07:34

Egyik nem bánja, ha drága a benzin, a másik lebontaná a kerítést, a harmadik lehülyézi a szavazókat.

2022. január 11. 07:34
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Nem olyan, mintha az egész választási »kampány« a Kész Átverés Show része lenne?

Az egyik hetek óta mondja, hogy nem bánja, ha drága a benzin és magas a rezsi. A másik tegnap elárulta, hogy lebontaná a kerítést a határon. A harmadik nemrég lehülyézte az egyiket, aki közben folyamatosan, jó hangosan hülyézi a választókat. A negyedik megszorításokkal riogat, amikor sok millióan kapnak extra juttatást az államtól.

Stb…

Én ilyen kampányt(?) még nem láttam.

Állandóan az ellenkezőjét mondani, mint amit az emberek többsége jónak tart? Elfuserált nyilatkozatok után magyarázkodni? Ennek mi értelme van?”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Félix74
2022. január 12. 19:57
Ez a kis valagnyaló hülyegyerek is ugat össze vissza. Az agymosott fideszbérenc!
motya
2022. január 11. 17:29
Az igazat megvalva, azért ami folyik, kezd gyanús lenni. Ha a teljes ellenzék az utolsó másodpercben, "mert azorbán", visszalép, akkor ez 100% Fidesz győzelem, de nincs ellenzék. Ez nem mond ellent az Alkotmánynak? Kormányozható igy az ország?
pipa89
2022. január 11. 15:13
Uraim! Jó lenne, ha megkísérelnék moderálni magukat!
Aerion
2022. január 11. 14:13
Elmondom, mi az értelme. Egy igen rövid üzenet: a magyarnak annyi. Ez az üzenetük lényege. A magyart vágóhídra viszik és levágják, mint a disznót. Ennyi. Ez a lényeg, ha esetleg a disznó lázadna, akkor csak nagyobb erővel fogják le és nagyobb vágást ejtenek rajta, hogy gyorsabban vérezzen el. Nem szórakoznak tovább a demokraták magyarral, a magyar már bebizonyította, hogy demokráciára alkalmatlan, fetreng a szarban, zabálja a moslékot és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hát most majd beváltják az üzenetet. És megvalósul a jogállam, és diadalt ül a demokrácia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!