Engedjék beszélni Márki-Zay Pétert!

2022. január 07. 17:50

Jobb lesz az mindenkinek. De leginkább az országnak.

2022. január 07. 17:50
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Szerda reggel Magyarország lakói még a szokottnál is szürreálisabb jelenetnek lehettek szem- és fültanúi. Sajtótájékoztatót tartottak az ellenzéki pártok vezetői. Mínusz Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc, de a két említett úr távolmaradása igazoltnak tekinthető, ugyanis a DK és a Jobbik elnökei mostanában – bár más-más okokból kifolyólag, de – nemkívánatos személyeknek számítanak az effajta összejöveteleken.

Gyurcsány például úgy tagja, alakítója, hovatovább vezetője az egyesült ellenzéknek, hogy ezt titkolnia kell – a jelek szerint csak nem akarják elfelejteni az emberek a 2006-os véres rendőrterrort, a lovasrohamokat, a viperás, símaszkos, azonosító szám nélküli rendőrbűnözőket, a vizitdíj és a kórházi napidíj bevetését, no meg víz- és gázáremelést –, ráadásul Márki-Zay Péter meg is kérte a DK elnökét, hogy legyen kedves és fogja be a száját erre az előttük és előttünk álló kis időre, mert csak árt az ügyüknek, ha beszél és kampányol.

Később viszont Márki-Zayhoz érkezett hasonló kérés, de erre később még visszatérünk.

Úgyhogy Gyurcsányt jelenleg dugdossák, aki bánatában és sértettségében szabadversek írásával igyekszik elütni az idejét, és harcolni a gaz diktatúra ellen.

Persze eközben mindenki tudja, hogy ki az igazi Capo di tutti capi, a főnökök főnöke, maga Márki-Zay Péter is tisztában van Gyurcsány hatalmával és szerepével: egy kérdésre válaszolva beismerte, hogy Feri a kapitány, aki bármikor leválthatja őt. Jakab Péter távolmaradása is érthető, ő pont a sajtótájékoztató előtt rúgta össze a port a miniszterelnök-jelölttel, méghozzá nyilvánosan.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apoa
2022. január 07. 22:25
Péter távolmaradása is érthető +++++++++++++ Jakab Pétert is a nők tették tönkre!
Fekete85
2022. január 07. 21:38
Kivénhedt balettündér Orbán csicska tróger.
masikhozzaszolo
2022. január 07. 20:04
Egy európai képviselő fizetése havi nettó 2.6 milla. https://www.europarl.europa.eu/news/hu/faq/13/fizetes-es-nyugdij Ha Dobrev magyar parlamenti képviselő lesz, akkor 1,3 milla bruttó jár. (2022) Úgy tudom a kettő nem mehet együtt. Mondd, te kit választanál? (Konc)
Kamov
2022. január 07. 20:02
Makimuki úgysem bír csendben maradni, ahoz túl nagy az egója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!