Az EU irtózik a demokráciától

2022. január 18. 11:51

Az erőszakos lobbicsoportok kedvéért a demokráciát is megcsúfolja az emberi jogok biztosa.

2022. január 18. 11:51
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

»A magyar kormány azon döntése, hogy népszavazást tart arról, hogy a gyermekek milyen módon juthatnak hozzá információhoz a szexuális irányultságokról és genderidentitásokról, mélységesen sajnálatos, mert ezzel az LMBTQ-személyek emberi jogait instrumentalizálja és csorbítja« – írta nyilatkozatában Dunja Mijatović, akiről azt érdemes tudni, hogy az Európai Tanács emberi jogi biztosa.

Meg ugye a fenti gondolatait figyelembe véve azt is, hogy valósággal irtózik a demokráciától.

A magyar kormány ugyanis kétharmados felhatalmazással rendelkezik, ez pedig praktikusan azt jelenti, hogy ha a Fidesznek úgy tartaná kedve, lényegében az egész hazai LMBTQ-lobbit – beleértve a Gyuri bácsi által szponzorált NGO-kat – egyik napról a másikra eltakaríthatná, majd a hűlt helyüket minden részletre kiterjedő alapossággal behinthetné húsz centi vastagon sóval. De nem így tesz, inkább a világ legdemokratikusabb módszeréhez folyamodva megkérdezi az emberek véleményét a dologról.

Nyilván miután jobboldali, konzervatív kormányról beszélünk, a kabinetnek megvan a véleménye a melegházasságról, a homoszexuális emberek örökbefogadási jogáról, vagy arról, hogy kirúzsozott, szoknyás magas sarkúban tipegő borostás férfiakra vagy inkább saját szüleikre kellene-e bízni a gyermekek szexuális nevelését, illetve felvilágosítását.

A Fidesz–KDNP úgy gondolja, hogy ezeknek a lobbistáknak semmi keresnivalójuk az óvodákban és az iskolákban,főleg nem úgy, hogy Soros úr szervezetei hajlamosak úgy beszélni a nemváltoztatás minden problémát megoldó csodájáról, hogy úgymond elfelejtik erről a tevékenységükről értesíteni a gyerekek szüleit.”

Nyitókép: Gloria Imbrogno / NurPhoto / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
De Molay
2022. január 20. 11:00
Te nagyonhülye kisbence. Az Európa Tanács az nem az Európai Tanács vaze. Azaz mit károgsz itt az EU-ról, csak búgatod a sok ártatlant. Mijatovics bosnyák, és az EURÓPA tanácsnak 47 tagja van. Érted?
outsiderman
2022. január 18. 16:44
te szarházi!!! azt gondolom, s még kurvasokan ebben az országban, hogy a tütükében meg fekete hosszú szoknyában farokillegető bakok (? kappanok) sokkal nagyobb veszélyt jelentenek a "fiatalkorú" (18 alatt???) ifjúság számára mint a nem létező nemi felvilágosító oktató intézmények. ...barom! én már 6 évesen orvosost játszottam a kislányokkal, amikor te még ábránd se voltál...
Jason Bourne
2022. január 18. 16:16
" vagy arról, hogy kirúzsozott, szoknyás magas sarkúban tipegő borostás férfiakra" A fotón is valami ilyen lény van, nem?
Akitlosz
2022. január 18. 15:55
"Az EU irtózik a demokráciától" Nem csak az EU, szinte az egész világ. A parlament uralma nem demokrácia. Demokráciában a népé a végső szó, amit parlament felül nem írhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!