A Mocsárosra nem építhet se Tiborcz, se Mészáros

2021. december 06. 09:48

Éppen a Karácsony-vezette új fővárosi vezetés mentette meg a Mocsárost a természetnek.

2021. december 06. 09:48
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„A Mocsárosról sikerült egy jó vaskosat hazudnia (megint) a Fidesznek és Bús Balázs bukott polgármesternek. Mi lenne, ha Anonymus Tóni inkább színt vallana arról, hogy a taszári repteret egy fél éve egy panellakásba bejelentett, kinyomozhatatlan tulajdonosú cégnek pályáztatás nélkül akarja eladni a kormány? Üzenem a Fidesznek és Bús Balázsnak is, hogy ezzel foglalkozzanak és ne az idétlenségeikkel, ugyanis ember nincs, aki elhiszi, hogy pont Karácsony Gergely vagy én akarnánk az óbudai Mocsárosdűlőre lakóparkokat építeni, ellentétben a fideszes Bússal, akinek 13 éves polgármestersége alatt gombamód szaporodtak a lakóparkok a 3. kerületben, és ha másfél éve nem akadályozzuk meg a Hajógyári-sziget pusztítását és 3 ezer(!) fa kivágását, akkor ott ma Tiborczék 140 lakásos luxuslakóparkja állna a fák helyett.

Éppen a Karácsony Gergely-vezette új fővárosi vezetés mentette meg a Mocsárost a természetnek. 2020-ig ugyanis a Mocsáros területének 70%-a beépíthető volt, terveztek is oda lakóparkot rendesen, ahogy a Római-partra és a Hajógyári-szigetre is a fideszes haverok. Karácsony volt az, aki tavaly Budapest eddigi legnagyobb zöldítését és zöld terület védetté nyilvánítását hajtotta végre. A Mocsárosra végre nem építhet se Tiborcz, se Mészáros, se Bús, se senki. (...)

Tudjuk, hogy a Fidesznek az uniós pályázat a lopás szinonímája, de mi máshogy működünk. Mi valóban a zöld területek megóvása fogjuk azt fordítani, mert mi, ellentétben a fideszes lakópark-lovagokkal törődünk gyermekeink, a jövő generációk sorsával. Korántsem mellesleg: a 3. kerület polgármestere, Kiss László is világossá tette (nem először), hogy ezen a területen SEM támogatja lakóparkok vagy irodakomplexumok építését, és az egész Mocsároson egyébként VÁLTOZTATÁSI TILALOM (gyengébb Tónik kedvéért nagybetűvel) van érvényben! Azaz, semmit nem lehet oda építeni. Végtelenül álságos és hazug a Fidesz és Bús Balázs ámokfutása. Nyugodtan fel lehetne már dolgozni a 2019-es bukást, és nem folyamatosan hazugsásspirálokban csúszni lefelé. Budai Gyulának pedig csak tényleg mellékesen üzenem: a területet úgy hívják és írják, hogy Mocsárosdűlő, nem pedig Mocsáros-dűlő. Az, hogy hazudozik, nem jogosítja fel arra, hogy rosszul írja le a Mocsáros nevét.”

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2021. december 07. 09:44
Tegnap világosan elhangzott a rádióban, hogy kaligeli szemérmesen hallgat arról a 238ezer nm-ről, amit a 650ezerből építési területté nyilvánítottatok. Nos, oda szeretnétek, szerettetek volna építkezni, csakhogy időközben megdőltetek. Bármilyen hangosan sipítozol, ezt az ügyet sem fogod tudni áttolni a fideszre. Mu-ha-ha-ha, jó szarul áll a szénátok és még nincs vége a leleplezéseknek, csak a hülye nem látja, hogy amint megszereztétek Budapestet, pont ott folytatjátok, ahol 2010-ben kénytelenek voltatok abbahagyni. És még ti tolvajoztok?
zuriktodor
2021. december 06. 22:59
És akkor előugrik ez a sárga szemű némber és belehazudik a pofánkba.
Deplorable
2021. december 06. 20:29
Minek folyton hazudni, kis ügynököm? Valami más esetleg?
linkeloe
2021. december 06. 20:04
A moslékban ez a lény a krumplihéj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!