Polt Péter kerek perec megtagadja a választ

2021. december 01. 16:20

Tényleg folyik büntetőeljárás a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar valamelyik vezetője ellen?

2021. december 01. 16:20
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Eljutottunk ide is: Polt Péter legfőbb ügyész kerek perec megtagadja a választ egy országgyűlési képviselőnek. Pedig fontos dologra kérdeztem rá: tényleg folyik-e büntetőeljárás a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) valamelyik vezetője ellen. Információim szerint ugyanis igen.

Annyit biztosan lehet tudni, hogy Schadl György elnök saját végrehajtói paraxisában jelenleg nem működik, a felesége helyettesíti. Állítólag a repülőtéren vették őrizetbe, mikor épp Dubaiba indult volna.

Egyelőre annyit tudok tenni, hogy visszakérdezek: ugyan, árulja már el a legfőbb ügyész úr, miféle jogszabály teszi lehetetlenné, hogy választ adjon egy országgyűlési képviselő világos és egyértelmű kérdésére?”

(Fotó: Polt Péter legfőbb ügyész beszédet mond a Magyar Jogász Egylet (MJE) tizenötödik Magyar Jogászgyűlésén Balatonfüreden 2021. szeptember 23-án.MTI/Bruzák Noémi)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2021. december 02. 09:59
Elakezekkel poltpetitől és a végrehajtómaffiától!
Sün Balázs
2021. december 02. 01:52
Hadházy! Nagyon jól informált vagy! Szerinted nincs személyiségi joga az általad "feldobott" személynek? Ráadásul mi közöd van hozzá! Inkább a parlamentben kellene megdolgozni a fizetésedért!
útonjáró
2021. december 01. 20:55
fölöslegessé váltál, lófaszházy... (ja, de már mikor!!! :)))
vktzmnksr
2021. december 01. 20:37
„Eljutottunk ide is: Polt Péter legfőbb ügyész kerek perec megtagadja a választ egy országgyűlési képviselőnek. Pedig fontos dologra kérdeztem rá: tényleg folyik-e büntetőeljárás a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) valamelyik vezetője ellen. Információim szerint ugyanis igen. Annyit biztosan lehet tudni, hogy Schadl György elnök saját végrehajtói paraxisában jelenleg nem működik, a felesége helyettesíti. Állítólag a repülőtéren vették őrizetbe, mikor épp Dubaiba indult volna. Egyelőre annyit tudok tenni, hogy visszakérdezek: ugyan, árulja már el a legfőbb ügyész úr, miféle jogszabály teszi lehetetlenné, hogy választ adjon egy országgyűlési képviselő világos és egyértelmű kérdésére ? " Igaza van , bármennyire is egy faszkalap . Kurvára igaza van ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!