Novák Katalin sosem fogja tudni kifejezni a nemzeti egységet

2021. december 21. 12:46

Meg kell mutatnunk, hogy a NER elitjével, a 133 gyáva emberrel szemben van egy másik világ is!

2021. december 21. 12:46
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„A köztársasági elnök a magyar alkotmányos rend fontos szereplője, az Alaptörvény szerint a nemzeti egységet fejezi ki.

A Fidesz jelöltje, Novák Katalin sosem fogja tudni kifejezni a nemzeti egységet, sosem fogja megtestesíteni, hiszen kormánytól függetlenül, ő Orbán Viktor bábja lesz, ő mindent meg fog tenni, hogy a választási vereség után is megpróbálja átmenteni főnöke hatalmát.

Az ellenzéknek két dolgot kell tennie:

Mindenképpen közös alternatívát kell állítani a Fidesz jelöltjével szemben. Ha szimbolikusan is, de meg kell mutatnunk, hogy a NER elitjével, a 133 gyáva emberrel szemben van egy másik világ is! Ezt a világot a magyarok többsége fogja támogatni tavasszal!

A választások után, az új Országgyűlésben az első pillanattól komolyan kell foglalkoznunk olyan alkotmányos kérdésekkel, mint például a köztársasági elnök legitimációja.

Nem hagyhatjuk, hogy Göncz Árpád hivatalát egy újabb báb sározza be, az országnak újabb 5 éven keresztül ne legyen a hivatalához méltó köztársasági elnöke!”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. december 22. 18:03
Te Rattus,Pont olyan vagy ,mint Göncz Stakor. A GUG LEE szterint ez Pat Kány.. Dögölj már meg a 3 % bolsi szavazatoddal..
Theresamari
2021. december 22. 08:28
Fegyőrkém, te pedig hiába mutogatod a gyermeket magadra tekerve, tudjuk hogy nem a tiéd, csak megvásároltad, mert azt hiszed ezzel látszatra megmutatod a család egységét. Figyelünk, nem sokáig lesztek együtt. Tudjuk a hova tartozásodat, hiába vállaltad be ezt a szerepet, lerí rólad hogy ki is vagy te te, kis ....... Most szíven ütött Novák Katalin jelölése? Hát persze! Mert Ő a legjobb! Ha visítozol, annál inkább! Láttunk téged a havas hegyoldalon, ahogy csúszkálva akarsz megkapaszkodni egy faágban, te egy közröhej vagy semmi más! Nem vágod, hogy már el kellene tűnni a közéletből, és a legjobb volna, ha elhagynád az országunkat. Ez nem a tiéd.
Peppa
2021. december 22. 07:54
"Mindenképpen közös alternatívát kell állítani a Fidesz jelöltjével szemben." Javaslom nektek jelöltnek: 1. Göncz Árpád, újra. Nem fog ellenkezni. 2. Hormonnay Gergely, ő legaláb még él. 3. Kalácsony Gelgő, hátha ez összejön neki.
zovirax
2021. december 22. 06:22
Hát igen. A drága jó mindig mosolygós utazó nagykövet, az SZDSZ Árpi bácsija. Na ő aztán kifejzte a nemzeti egységet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!