Érdekes, hogy pont a liberális 444 jár élen a szarháziságban

2021. december 07. 10:42

Kóbor János nem volt beoltva! Csollány Szilveszter oltásszkeptikus posztokat osztott meg oldalán.

2021. december 07. 10:42
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Kóbor János nem volt beoltva! Csollány Szilveszter korábban oltásszkeptikus posztokat osztott meg fb oldalán, és már lélegeztetőgépen van!

A bűn zsoldja a halál.

Érdekes, hogy pont a liberális 444 jár élen – a bulvárt, sőt a ner sajtót is előzvén – a szarháziságban.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. december 14. 10:34
"Érdekes, hogy pont a liberális 444 jár élen – a bulvárt, sőt a ner sajtót is előzvén – a szarháziságban." Ebben semmi érdekes nincsen, ez egy libernyák alapérték.
martymcfájl
2021. december 07. 22:24
Ez tényleg jó. Németh Bazsi meg Farkas egymás alá szerkesztve a mandíneren. Bazsi azt feszeget, hogy másnap Kóbor halálát oltástagadó szempotból is kéne feszegetni, Wolf meg azt , hogy a 444 mi a fasznak foglalkozik Csollányék oltástagadásával. Tony Smarték még nem adták le a direktívát!
Belatoth
2021. december 07. 16:58
Mutasd a cikkeket a 444-en amik relativizálják a járványhelyzetet vagy oltásellenesek bütyök, ne csak fröcsögd itt a süketet. Amúgy épp a közelmúltban hallottam egy fityiszes politikust (talán a Dézsit?) amint a 444et méltatta amiért ők mutatták be leghitelesebben (a széllell szemben hugyozás eleenére) a járványhelyzetet Magyarországon. Ugye nem a 444 meg a telex veszti sorra a pereket és fizeti a pénzeket meg írkálja az amúgy totál haszontalan helyreigazításokat hogy bocsi valótlant állítottunk... Most is mi történt kisköcsög? Mi a fasz abban a bulvárkodás ha megírták, hogy a Csollány is meg a szerencsétlen Kóbor is baszott az oltásokra meg a vírusra? Semmi újat nem állított hiszen ezek az emberek már teleszarták a fészbúkjukat a hülyeségükkel. Az egyik már odalett meg a másik is nagyon döglődik ugye... Hány ember halt már meg a badarságaik miatt, hány követőjük nyelte be a süketelésüket? Mer ugye egy rockzenész meg egy tornász csávó mégis csak jobban tudja mint a tudóstársadalom meg a virológusok baszod.
balbako_
2021. december 07. 14:34
Az életükkel fizettek érte....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!