Nincs többé „hölgyeim és uraim” – szintet lépett a genderlobbi

2021. december 02. 17:45

Van már nekünk LMBTQ-biztosunk és -stratégiánk is. Mármint nekünk, európai uniós állampolgároknak.

2021. december 02. 17:45
null
Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu

„Van már nekünk LMBTQ-biztosunk, LMBTQ-stratégiánk és LMBTQ-bizottságunk is. Mármint nekünk, európai uniós állampolgároknak, akik kénytelenek vagyunk eltűrni azt az ámokfutást, ami Brüsszelben zajlik. És most már a PC beszédet is megtanítanák az ideológiailag nem eléggé képzett európaiaknak.

Az elmúlt napokban, hetekben új szintet lépett a genderlobbi az Európai Unióban. Azt már eddig sem értettem, hogy hogyan lehet a társadalom alig pár százalékát kitevő csoport ereje akkora, hogy képes legyen megváltoztatni a teljes többség életét. Mert semmi baj azzal, hogy érvényesítik a jogaikat, ez teljesen rendben van. Sőt egy jogállamnak kötelessége is, hogy ezeket biztosítsa számukra. Ahogyan ezt Magyarország is megteszi. Idehaza az LMBTQ-embereknek semmitől nem kell félniük, békében, biztonságban élhetnek, és egyáltalán nincsenek kirekesztve a többségi társadalomból. Sőt, már az is az erőszakos genderlobbi következménye, hogy esetükben egyáltalán megfordul az ember fejében a többségi és kisebbségi társadalom kifejezés. Hiszen ők is ugyanolyan részei a társadalomnak, ugyanazok a törvények vonatkoznak rájuk, egyenlő jogokkal és egyenlő kötelezettségekkel bírnak. A kutya pedig itt van elásva.

...”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2021. december 03. 09:12
A magyar nyelv csodálatosságát mutatja, hogy van egy szavunk ezen marhák számára: Tisztelt izé! Tisztelt izék!
hidegfehérmintaled
2021. december 02. 22:02
A HÍR tévé csörte műsorvezetője szokta kérdeni egy-egy témával kapcsolatban: kérem válaszoljanak egy szóval... GYALÁZAT. Gyalázat, ami a világon ebben a őrültségben folyik és el akarnak leheteleníteni minden országot, amelyek nem akarnak behódolni ennek a aberált trendnek. Magyarország ellen a választások előtt összefogott támadást indítanak az itteni helytartóikkal együtt. Bízzunk az értemes magyar emberek (lehet balos, lehet jobbos is) józan ítélőképességében, akik erre nemet mondanak. Értelmes emberek nem szavazhatnak erre a jelelegi "ellenzékre" ( kisebb betűvel nem tudom írni). Ha ne adj isten ezek nyernének, vége van Magyarországnak és pillanatokon belül olyan pusztulást végeznének Brüsszel segítségével, ami visszafordíthatatlan. HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!
Akitlosz
2021. december 02. 19:24
Akkor szerencse, hogy én csak magyar állampolgár vagyok.
betakentaur
2021. december 02. 19:15
Késő római dekadencia. A mai felgyorsult világban nem századokat fogunk várni a teljes összeomlásra, még mi megéljük (50 vagyok). Most még jó áron van az arany, ... akit érdekel. További szép napot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!