Szerdától tilos a tánc Berlinben, ahol épp a világörökség részévé tennék a technót

2021. december 07. 10:39

Amikor azt hinnéd, az egyik kedvenc mémoldalad túlrúgta a pöttyöst, kiderül, hogy tényleg tilos.

2021. december 07. 10:39
null
Ágoston Dániel
Azonnali.hu

„Amikor azt hinnéd, az egyik kedvenc mémoldalad túlrúgta a pöttyöst, kiderül, hogy szerdától tényleg tilos lesz táncolni a berlini bulikban. Mindeközben a túloldalról DJ-k és szervezők lobbiznának az UNESCO-nál, hogy tegyék a technót a világörökség részévé.

Van nekem egy kedvenc technós mémoldalam az Instán, ahol a napokban osztottak meg egy képet, amiben az állt, hogy egy új törvény szerint Berlinben nyitva maradhatnak majd a klubok (ősmagyar nevükön: diszkók), viszont tilos lesz táncolni. Kicsit úgy voltam vele, hogy jó, nem rossz, de volt már ennél azért erősebb dobás is az oldalon.

Aztán kiderül, hogy egyáltalán nem vicc, mert a Berlini Szenátus frankón bejelentette, hogy december 8-tól bár továbbra is nyitva maradhatnak a klubok, azonban tilos lesz bennük táncolni.”

Nyitókép: pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2021. december 08. 03:50
Át tudom érezni a berliniek nyomorúságát. Akit vizsgáltak már MR diagnosztikai készülékkel, az tudja, hogy milyen érzés mozdulatlannak lenni, miközben korülötted fémes ipari techno szeletelése zúzza az ütemeket hosszú perceken át.
kontyos
2021. december 07. 19:01
Idióta....
Krupp Skya
2021. december 07. 18:46
Ez most a Kuka, vagy a Hapci? Elkapja a Covidot akkor Kuka is lesz meg Hapci is.
Zsoel
2021. december 07. 15:30
A technó a világökörség része.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!