Az Európai Parlament határolódjon el a csaló Riccardo Simonettitől!

2021. december 17. 14:22

Simonetti önmagát nevezte ki önkényesen.

2021. december 17. 14:22
null
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

A provokációiról hírhedtté vált LMBTQ-aktivista ugyanis jó ideje mindenhol az Európai Parlament »LMBTQ jószolgálati nagykövetének« nevezi magát. Csak éppen az EP-ben ennek egyetlen hivatalos dokumentumban sincs nyoma. Vagyis Simonetti önmagát nevezte ki önkényesen. Méltatlan, hogy David Sassoli, az Európai Parlament elnöke mindezt eddig szó nélkül hagyta. Ezért most hét jobboldali párt frakcióvezetője az alábbi levéllel fordult hozzá:

David Maria Sassoli

Az Európai Parlament elnöke

Tisztelt Elnök úr!

Nagy visszatetszést és felháborodást keltettek országainkban Riccardo Simonetti LMBTQ-aktivista provokációi, aki egy erőszakos szexuális kisebbség nézeteit terjeszti a gyermekek körében, illetve néhány napja, az advent időszak kezdetén, blaszfémiába hajló módon, transznemű Szűz Máriának öltözve űzött gúnyt a Szent Családból és a kereszténységből, megsértve ezzel minden keresztény embert.

Amiért Önhöz fordulunk, az az a körülmény, hogy Simonetti magát rendszeresen az »Európai Parlament LMBTQ* jószolgálati nagykövetének« adja ki, azt a hamis látszatot keltve, hogy ezt az intézményt képviseli. Tekintettel arra, hogy tudomásunk szerint az Európai Parlament nem ruházta fel őt ezzel a címmel, okkal feltételezhető, hogy Simonetti egy csaló, aki csupán visszaél intézményünk nevével.

Mivel az Európai Parlament mindeddig nem határolódott el Simonetti félreértésre okot adó tevékenységétől, felszólítjuk Elnök urat, hogy a Ház méltósága érdekében tegye meg a szükséges lépéseket a visszaéléssel szemben!

Tisztelettel:

Tamás Deutsch, Fidesz

Jorge Buxadé Villalba, Vox

Raffaele Fitto, Fratelli d'Italia

Ryszard Legutko, PiS

Marco Campomenosi, Lega

Jérôme Rivière, ID francia delegációja

Harald Vilimsky, FPÖ”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2021. december 19. 16:31
Ezek a simonetti féle buznyákok csak a verésből értenek!
Dr. Greta Grünberg
2021. december 18. 19:39
Sassoli úr nevezze át magát Mariaról Malikára. A David maradhat.
benedek77
2021. december 17. 19:14
Szájer nem írta alá?:)
Almassy
2021. december 17. 17:58
Helyes! Tiszta vizet kell önteni a pohárba. Ki van az NGO-kkal és ki ellenük. Ki képviseli az ügynök-hálózatot és ki az európai embereket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!