Jogom van lepkének lenni, jogom van repülni

2021. december 15. 08:51

Kérem a tisztelt Európai Bizottságot, kötelezze az állami egészségügyi rendszert!

2021. december 15. 08:51
null
Kontra
Kontra

„Levél az Európai Bizottsághoz

Tisztelt bizottság!

Az éjjel azt álmodtam, hogy lepke vagyok. Amikor ma reggel nyugtalan álmomból felébredtem, könnyed lepkévé változva találtam magam ágyamban. Csakhogy ezt senki nem akarja elhinni nekem. Jelenleg kórházban vagyok, mert ki akartam repülni az ablakon – az a csábító napfény! –, és sajnos a második emeleten lakom. Jogom van lepkének lenni. Jogom van repülni.

Szárnyam nincs hozzá. Pedig a nemváltó műtétek korában ez igazán bagatell feladvány lehet. Kérem a tisztelt bizottságot, kötelezze az állami egészségügyi rendszert, hogy finanszírozzanak meg számomra egy szárny-műtétet. Higgyék el, sokan vagyunk olyanok, akik lepkékként szeretnénk szálldosni virágról virágra, de az antropofasiszta kormányok ezt nem teszik számunkra lehetővé. Le a gravitációval! Maradok tisztelettel, Gregor Samsa”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petykabá
2021. december 15. 17:24
Milyen vicces, hogy Németországban ingyen átoperálnak férfiből visszataszító nőimitátorrá, de a fogászatért meg fizetni kell. Kurva sokat.
sagirdilsiz
2021. december 15. 15:12
Kérjél méltányossági alapon hozzájárulást a Nemzeti Egészségbiztosítási Alaptól és ha a speciális szárnyeszköz igényedet nem fogadják el, akkor az EJEB-hez.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. december 15. 13:50
Én meg Rambo 2 vagyok, jogom van egy-két vietkongot lemészárolni, különben sérülnek az alkotmányos jogaim.
Armageddon
2021. december 15. 12:23
LSD vel sokan éreztek kényszert a repüléshez...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!