Bezzeg Göncz Kingát biztos alkalmasnak találtátok volna köztársaságielnök-jelöltnek

2021. december 24. 08:29

Donáth Anna már közvetlen elnökválasztást követel, mint minden politikai lúzer az elmúlt 33 évben.

2021. december 24. 08:29
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Az egyébként szertekergetett zombi-vérfarkas-vámpír csapatként funkcionáló ellenzéki politikusok és propagandisták, megérezve egy normális ember jelenlétét, egyként fordult a kormánypártok köztársaságielnök-jelöltje felé. Sőt, Donáth Anna már közvetlen elnökválasztást követel, mint minden politikai lúzer az elmúlt 33 évben. Jámbor András, a proli pedig már a külföldön végzett középiskoláit rója fel Novák Katalinnak. Nem elég proli neki valaki, aki nem valamelyik drogos közösségből emelkedett ki aktivistaként és lett később politikus.

Ma már, illúzióinkat vesztve, csak egyetlen dolgot várunk el az ellenzéktől, illetve kettőt. Mossanak fogat, mielőtt belénk harapnak, továbbá gesztus gyanánt, mielőtt nekiállnak gyalázkodni, gondolkozzanak pár percet.

Az elemi józan ész és a kampányérdek azt kívánta volna, hogy az ismeretlen számú pártból álló ellenzék vezetői másnap reggel összejönnek és megpróbálnak valami közös álláspontot kiválasztani magukból Novák Katalinnal kapcsolatban.

De mintha azt beszélték volna meg, hogy a Facebook-posztjaik aktivitási indexe alapján (mínusz az indiai profilok lájkjai) rangsorolnák magukat a közös listán, minden hülye nekiült valami aljasságot beleböfögni az ellenzéki nyilvánosság buborékjába.

Nem lennék ennek a csürhének a kommunikációs tanácsadója, mert ennél az állásnál már csak a gályarabság kínál kevesebb sikerélményt. Novák Katalin ugyanis szép és kedves, továbbá a családokat, gyereket támogató programok arca volt ezidáig a kormányban. A gyalázása már első közelítésben is kontraproduktívnak tűnik. Vagyis nem kellene gyalázni. Úgyis megválasztják, akkor is aranyos lesz, újabb vereségérzéssel ajándékozva meg az ellenzéki szavazótábort. Érdemben nem lehet belekötni, hiszen csak pozitív élményei kötődnek hozzá azoknak az ellenzéki választóknak, akik az O1G-énél bonyolultabb üzenetek felfogására is alkalmasak. Novák Katalinból tehát az emberi bizonyosság határain belül állíthatóan köztársasági elnök lesz, ezt az ellenzék nem tudja megakadályozni.

A gyalázkodási spirálból azonban az ellenzék már nem fog tudni kikeveredni. Novák folyamatosan jelen lesz a választásokig hátralévő időben, szolid bemutatkozó kampánya támogatni fogja a kormánypártok kampányát is, hiszen annak egyik legfontosabb eleme személyesen hozzá kötődik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Manna Machine
2021. december 25. 12:18
Abszurd , hogy egy pártkatona legyen a köztársasági elnök . NÁLUNK . Ebben az Országban elképzelhetetlen , hogy bármelyik közjogi méltóság ne a pártérdekeknek megfelelöen döntsön . A nép és az ország érdekei nem számítanak . A legfontosabb a hatalom és a pénz megőrzése .
mucsay
2021. december 25. 04:10
amikor egy bolsi ül egy poszton, akkor az független, a nemzeti egységet és a demokráciát megtestesítő in-téz-mény. amikor egy konzervatív, akkor egy g..i. a kalmárok ilyenek, fölösleges mást várni tőlük.
Akitlosz
2021. december 24. 17:06
"közvetlen elnökválasztást követel, mint minden politikai lúzer az elmúlt 33 évben." A nép lenne a politikai lúzer? Hát van ebben valami sajnos. Ha demokrácia lenne, akkor az államfő úgy lenne választva, nem a parlament nevezné ki.
Rasdi
2021. december 24. 13:51
A közt. elnök közvetlen választásának akkor van értelme, ha a közt. elnöknek ténylegesen több jogosítványa, azaz hatalma van. Minden választás legitimitást ad. (Pont emiatt nincs elválasztva a törvényhozó és végrehajtó hatalom. A kettőt gyakorló testület az egyetlen választással lényegében "össze van zárva". Egy bukás mindkettő bukását, és újra alakításának szükségességét vonja maga után.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!