Ha a Sinopharm működik, akkor Magyarország is működik

2021. november 26. 08:32

De mi van, ha nem?

2021. november 26. 08:32
null
Vágó István
Facebook

„Gratulálok, miniszter úr. Ha a Sinopharm működik, akkor Magyarország is működik. De mi van, ha nem?  És ugye csak azokat fogják beoltani, akik soha nem akarnak az EU országaiba utazni?

Pótkérdés: ha »csak az elmúlt néhány hétben több mint 90 milliárd forintnyi kínai beruházást« jelentettek be, kérdezze már meg őket, nem akarnak-e a Fudan egyetembe is beruházni – vagy továbbra is mi álljuk helyettük a telket, az építkezés és a fenntartás költségeit?  És vajon az tudható, hogy a csak az ő érdekeiket szolgáló Budapest-Belgrád vasútba mennyit fektettek be?”

Fotó: MTI/Mészáros János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2021. november 27. 21:44
Bő hatvanas családtag antitest vizsgálata két kínai oltás után hat hónappal 283 AU/ml. Mint az atom! Vágókám eladta a lelkét az ördögnek. A tudományról hadovál, de már semmi köze hozzá, egy hiteltelen, elfogult, akadékoskodó, nevetséges tökfejjé züllött.
kovtib
2021. november 27. 20:43
Miért nem tudjuk, hogy a korházban lévő betegek közül hányan vannak beoltva és mivel? Sajnos így erős a gyanú, hogy valamit titkolnak. Lehet, hogy ennek van köze ahhoz, hogy sok időst oltottak be sinopharmmal? Ha nem így lenne, a nyílváosság tudná hitelteleníteni mondjuk Vágót. De nem..
Kekec54
2021. november 27. 14:34
Ennek a vén gecinek és a Mengele- Komáromi dr.? halálgyáros dögkutasoknak üzenem, két szputnyik után sinopharmmal bőven +60-asan, köszönöm jól vagyok. Van ezeknek lelkiismeretük?
Szerintem
2021. november 27. 13:22
Ez még mindig halálkampányol (is)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!