Parti Nagy Lajos 2014-ben a Jobbik ellen állt ki, most a Jobbikkal közös kormányváltásért kampányol

2021. november 20. 17:04

A költő szerint „vannak olyan pillanatok, amikor normál esetben képtelen koalíciók jönnek létre”.

2021. november 20. 17:04
null

„Az összefogásnak nincs alternatívája, ezt felrúgni akkor is öngyilkosság volna, ha nem sikerül leváltani a NER-t” – fogalmaz a Népszavának adott interjújájának végén Parti Nagy Lajos.

A költő 2014-ben még a Jobbik ellen kampányolt

A költő Népszavának adott interjúja szerint „vannak olyan pillanatok, amikor normál esetben képtelen koalíciók jönnek létre”, pedig 2014-ben még a Jobbik ellen kampányolt. Mint akkor fogalmazott:

a Jobbik akármivé akarja magát maszkírozni, a megnyilvánulásai, a gondolkodásmódja, az eszméi szerint nettó náci párt.”

A költő korábbi kijelentése ellenére bízik benne, hogy a 2022-es „választás nyerhető, és ezt az egyre romlottabb, cinikusabb és elszálltabb NER-garnitúrát mindenki érdekében el lehet jövőre távolítani a kormány közeléből” – derül ki a Népszavának adott interjúból.

Parti Nagy Lajos mellett  2014-ben még Nagy Bandó András, Havas Henrik, Dés László is náci pártnak tartotta a Jobbikot

A Riporter munkatársa telefonon próbálta megkeresni a fent említett megmondóembereket, hogy megkérdezze: a 2022-es választás előtt is várható-e hasonló üzenet tőlük a Jobbikkal kapcsolatban. Mint Bohár is mondta, ez egy érdekes kérdés, amire egyikőjük azt válaszolta,

Mi a lóf*sz érdekes ebben, elmondod?”

A videó alapján – mely alább megtekinthető – a többi megszólaló sem kívánt érdemben válaszolni a kérdésre:

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Irhazika
2021. november 22. 14:31
Ki,mit vár ezektől a liberál-fasiszta szaroktól?!
Simon Attila
2021. november 21. 22:12
Ez a Parti Nagy Lajos egy hiteles ember. Pontosan olyan hülye, képmutató gazember, mint amilyennek látszik.
..--..
2021. november 21. 12:51
-zsoltkom- "A költő szerint „vannak olyan pillanatok, amikor normál esetben képtelen koalíciók jönnek létre”." Az a baj, hogy Orbán keresztény DNS-sel még jobban keresztényértékrend nélküli lett az ország. Megtérés előtti farizeusnak nevelt... pálforduló Orbánok most jó sok keresztényt üldöznek és aláznak. Nem ebben a földi életünkben lesz, amikor tiszteletet ébresztenek becsületes arcukkal. Még az ördöggel is össze illik fogni egy ilyen kártékony orbánnépség ellen. Orbán és 2/3 társadalma megtette az árulást és a hazugságot becsületnek. Nem csoda, ha Isten és Jézus is elpucolt ebből az országból. A Magyar Katolikus Egyház új urat szolgál... egy Istennek gondolt, tisztséget és tisztességet pénzért kufárkodó Orbán személyében. A MKE a füle botját nem mozdítja az ilyen Fidesszel lealjasított erkölcsre. Gyáva... minden áron akar élni. A magyar nép betegsége Orbán és a MKE... minden szavukhoz egy kötelezvény kell, mert nem ér fel a szavuk a becsülettel. (Csak ki ne derüljön, hogy ennek a Mandiner-cikknek az írója egy elemző! Jobb lesz neki, ha csak egy 4 elemit reklámoz a tudása forrásának... annyira korlátolt összegzés.)
Reszelő Aladár
2021. november 21. 10:44
Ők finganak a tenyerükbe és szagolgatják egymásét. Ők azok, akik minden diktatúrában jól éltek, még abban is, amelynek ők az esküd ellenségei. Ha valóban annyira szörnyű lenne a helyzet, mint ahogy gondolják, akkor réges-rég Kurtz ezredes vezényelné őket a rizsdöldeken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!