Márki-Zay egy olyan külhoni szervezettel fogott össze, amely szerint a székelyek nem magyarok

2021. november 02. 22:55

Összenő, ami összetartozik!

2021. november 02. 22:55
null
Szalma György
Kontra

„»Székelyek Világszövetsége annyira székely, mint a Dobreva nevű illető, és akkora támogatottságot tudhatnak magáénak, mint a háromfős Párbeszéd nevű alakulat. Márki-Zayra azonban számíthatnak.« Szalma Gyuri véleménycikke a hódmezővásárhelyi polgármester határon túli próbálkozásairól, a Gyurcsány-klánnal kötött megállapodásáról, és az abszolút mélypontról.

Márki-Zay Péter megfertőződött egy bizonyos politikai pestissel: összegyúrcsányozódott. Pontosan érti, hogy ez mivel jár: a Gyurcsány-klánnal kötött megállapodásnak milyen erkölcsi és politikai ára van. Innen már nincs visszaút.

Aki Gyurcsánnyal és a DK-val szövetségre lép, hátat fordított a nemzetének. Ez ilyen egyszerű. Két urat szolgálni ugyanis nem lehet:

vagy Gyurcsány vagy a magyarok. A kettő együtt nem megy. Éppen úgy, ahogy nem lehet a tenger fenekén szivarozni.

Márki-Zay döntött, Gyurcsány Ferencnek nyújtott kezet. Valószínűleg hosszas mérlegelés után úgy ítélte meg, hogy csak taktikai megállapodás született, és ezt a nagyobb jó érdekében lépte meg.

Azonban minden épp erkölcsi érzékkel megáldott ember tudja, hogy nincs olyan »nagyobb jó«, ami indokolttá teszi Gyurcsány melletti kiállást.

Márki-Zay úgy reméli, hogy képes lesz kimászni a gödörből, valamikor le tudja majd rázni a Gyurcsány-szektát. Súlyosan elszámolta magát, az óriáskígyó szorításából nem lehet kiszabadulni. Illetve, ha egy nap mégis sikerülne, annak sem lenne jelentősége. Onnan, ahol Márki-Zay van, már nincs visszaút. Ő Gyurcsány szövetségéből legfeljebb a senki földjére juthat, a magyarok közösségébe soha többé. Hogy egy barátomat idézzem:

Ha kedvelném, most sajnálnám.

Márki-Zay nagyon mélyre került azzal, hogy összefogott Gyurcsánnyal

Nem érdemel ugyanakkor sajnálatot. Legfeljebb egy kevés szánalmat válthat ki, ahogy próbál felszínen maradni és igyekszik nem elsüllyedni az erkölcsi posványban. Meghirdette a »tiszták koalícióját«.

Ugyan már! Ő maga tudja a legjobban, hogy kikkel szűrte össze a levet az előválasztási cirkuszban. Ismeri a közeget, tudja, kik az ellenzék erős emberei. Mégis megállapodott velük. Márki-Zay mindezzel együtt is tudja, hogy hatalmas bajban van. Mozgalma jelszavaként is a »Csak felfelé« szlogent választotta. Érzi, hogy süllyed, felfelé igyekszik, hogy levegőt kapjon.

Kétségbeesetten próbál nemzeti színeket ölteni magára. Azonban ez a törekvése is amolyan »márkizayosra« sikerült. Látványos gesztusokat próbál tenni a határon túli magyarok irányába, hogy bebizonyítsa, nem egyenlő a szemkilövető görénnyel. Nagy igyekezetében pedig válogatott sértésekkel illeti a határon túli magyarokat. Zseniális kommunikációs stáb állhat mögötte.

Erdélyi körutat tervezett, aminek során erdélyi magyar városok elöljáróit látogatta volna meg. Végül meghiúsult a program.

Egyetlen erdélyi magyar polgármester sem akart találkozni Márki-Zay Péterrel.

Nem azért, mert gyávák. Ez csak a már említett kommunikációs csapata találta ki menekülőútként. A visszautasítás mögött az áll, hogy a többség azt gondolja, hogy aki kezet adott Gyurcsány Ferencnek, ne akarja magát tisztára mosni a határon túli magyarok támogatásával. Akiben egy csepp tisztesség is volt, elhajtotta MZP-t.

Végül Márki-Zay Péternek mégis sikerült »határon túli magyar« szövetségeseket találnia. A Dallasban bejegyzett Székelyek Világszövetségével szűrte össze a levet. Ez a szervezet néhány éve azzal kampányolt, hogy a székelyeket ismerjék el Magyarországon, mint őshonos nemzeti kisebbséget. Totális sötétség. A székely nem nemzetiség Magyarországon, hanem egyszerűen magyar, a többségi társadalom része.

Ezt csak a DK-s politikusok nem értik, mindenki más számára evidencia.

Érdekes egybeesés, hogy a román titkosszolgálatok és az általuk etetett román szélsőjobboldali mozgalmak is éppen azt akarják elérni hosszú évek óta: a székelyek vallják magukat székelynek a román népszámláláson, így nagyjából megfeleződne az erdélyi magyarság létszáma.

Ilyet csak azok akarhatnak, akik nem szeretik a magyarokat.

Ebben a kérdésben pedig csodás összhang van a román nácik, a DK, és némely másik Magyarországon működő baloldali párt között.

Véletlen lenne? Aligha.

Szóval a »székelyek nem magyarok« ügyet felkarolta a Székelyek Világszövetsége, őket pedig Márki-Zay karolta fel. A leginkább DK-kompatibilis politikai csoportosulás határon túli témában Márki-Zay szövetségese lett. Érdemes tudni, hogy

a Székelyek Világszövetsége annyira székely, mint a Dobreva nevű illető, és akkora támogatottságot tudhatnak magukénak, mint a háromfős Párbeszéd nevű alakulat.

Márki-Zayra azonban számíthatnak. A Párbeszéd és a kamuszékely szövetség egyaránt.

Az csak amolyan nyalánkság, hogy a »Világszövetség« alelnöke az a Csibi Barna, aki Csíkszereda egyik forgalmas utcájában egy táblát helyezett el. Ezen az szerepelt, hogy »szégyelld magad, megint zsidónál vásároltál!«

A figurának nemcsak a székelyek identitásával kapcsolatban vannak hihetetlenül mély ismeretei, a székelységre leselkedő veszélyeket is kiválóan tudja azonosítani. »A zsidók közismerten régóta ki akarják húzni Székelyföldet a magyarok talpa alól.« Bravó! Csibi Barna egy ideje Kárpátaljára távozott, ott próbálja a ruszinokat kezelésbe venni és felkészíteni őket az Ukrajnától való elszakadásra. Bár törekvése mindenképpen támogatandó, kétlem, hogy erre a géniuszra kéne bízni a feladatot.

Márki-Zay nagyszerű társaságba került, a DK-val kötött megállapodás után egy újabb remek szövetségesekre talált a világban. Összenő, ami összetartozik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. november 03. 15:38
Mikor volt fletó felett? Zsigeri komcsi mind, ez meg egy fizetett ügynök, felebresztették! Tudja ezt fletó is!
PPK
2021. november 03. 15:02
Propagandisták, türelem! Egyelőre annyit tudni, hogy a valóban kétes hírű szerzet támogatja MZP-t. Tömegrendezvényekől készült fotóik (15-20 fő max) alapján mondhatjuk, hogy ennek sincs jelentősége. Ha MZP úr is kiáll mellettük, akkor neki lehet rontani. Addig is: hazudozni felesleges. A cikkben említett úr nem alelnök. A szervezet nem (csak) texas-ban van bejegyezve stb.
bandee
2021. november 03. 13:10
Márk-Zay cigány. Cigányra nem szavazunk!
zakar zoltán béla
2021. november 03. 09:16
cica cia márky KI?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!