Kígyózó sorok állnak az oltópontoknál

2021. november 22. 14:40

Miért jobb ma oltásért sorban állni, mintha eddig sorban állás nélkül kérték volna a vakcinát? Valaki tudja a választ?

2021. november 22. 14:40
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Miért jobb ma oltásért sorban állni, mintha eddig sorban állás nélkül kérték volna a vakcinátValaki tudja a választ

Esetleg mindenki a harmadikért ment ma az oltópontokra? Vagy LEHETNEK OLYANOK, akiknek 11 hónapja könyörögnek az orvosok, hogy oltassák be magukat, és MA DÖNTÖTTEK ÚGY, hogy beállnak egy száz méteres sor végére?

Nem értem… (Persze jó hír, hogy ennyien mentek.)

Ha eljut a bejegyzés olyanhoz, aki ma ment oltásért, nagyon érdekelnének a válaszai!!!

#nemethbalazshirei

A képeket az MTI fotósai készítették budapesti és vidéki kórházaknál az oltási akcióhét első napján.”

Fotó: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuuuzsaaa
2021. november 23. 04:29
Értem, hogy NB valamiről írni akar, de végül is nem mindegy, hogy most, vagy korábban? Jobb későn, mint soha. Jó, hogy így is lehet. Megalázni, aki most ment, nem túl bölcs ötlet! A korábbi oltásfoglalás fél perc volt és semmilyen propagandaüzenetet nem kapok azóta sem. A facebookon igen!!! Olyan balos cikk-cunami van, hogy csuda, valamiért jobboldali ajanlókat nem kapok, azt mindig keresnem kell.
Szeredai
2021. november 22. 22:05
Németh Balázs, bravó, ez a józan ész hangja.
sorivo4
2021. november 22. 20:10
"Miért jobb ma oltásért sorban állni, mintha eddig sorban állás nélkül kérték volna a vakcinát? Valaki tudja a választ?" Igen, tudom. Az emberek mindig azt akarják, ami a másiknak kell. Nem csak az emberek. Nem dobáltál még paradicsomot tyúkoknak? A tyúkok nem szeretik a paradicsomot. Megnézik és ott hagyják. De ha többen vannak és az egyik felkapja és elrohan vele, akkor mind utána veti magát és mindnek a paradicsom kell. Amit nem is szeret. Ez a tömegpszichózis. Amiért sorban állnak, az csak jó lehet.
pumuklik
2021. november 22. 19:19
Pest megye dél dunántúli részén lakva, amikor kerestem oltópontokat, mindig csak Vácott és Szobot adta fel, amikor kerestem! 3-4 héten keresztül, igaz nem minden nap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!