Gy. Németh Erzsébet hű elvtárs módjára mosdatta a baloldali városvezetést

2021. november 20. 17:28

Távoli múltba nyúló karrierjére tekintettel úgy sejtjük, az orosz titkosszolgálatra vonatkozó vádaskodás mélyen érinthette, de hát fordulnak az idők, fordulnia kell Gy. Németh Erzsébet hűségének is.

2021. november 20. 17:28
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Tegnapi szavazásunkat minden kétséget kizáróan Gy. Németh Erzsébet nyerte

Bár az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egon mindent megtett, hogy kicsikarjon egy világos választ a főpolgármester-helyettesből, ez nem sikerült neki. Gy. Németh Erzsébet hű elvtárs módjára mosdatta a baloldali városvezetést. Annyit legalább megtudhattunk, miért kerülhetett Budapest vezetésébe egy olyan politikus, aki hiába indul 30 éve választásokon, még soha sehol nem sikerült nyernie. Hiszen mindig jól jön a háznál egy szoci veterán, aki pókerarccal tudja akár a kortárs művészetek pártolásáig terelni a szót a kínos témákról...

Persze a távoli múltba nyúló karrierjére tekintettel úgy sejtjük, az orosz titkosszolgálatra vonatkozó vádaskodás mélyen érinthette, de hát fordulnak az idők, fordulnia kell Gy. Németh Erzsébet hűségének is, és ahogy megtudtuk tőle, ő vállalta a szerződés apróbetűs részét is...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sacap
2021. november 22. 07:54
A jelenlegi városvezetés garancia a következő Fidesz 2/3-ra.
zolizolizoltan
2021. november 21. 12:36
Miféle ember Bajnai Gordon? Kisfiús mosolya mögött egy farkas bújik meg. Ne tereljen, ne a titkosszolgálattal takaródzon, hanem férfiasan álljon ki, és mondja el, miért éppen ő tárgyalt a fővárosi önkormányzat nevében?
zolizolizoltan
2021. november 21. 12:26
Mi a fenét keres Bajnai a Városháza eladásánál? Ki ez az ember, aki ezt is megmerészeli tenni? Karácsony Gergő kezéből kiesett a gyeplő, elképesztő, hogy mit művelnek a háta mögött.
Rocktoberi
2021. november 21. 10:14
Gyogyi Német Erzsébet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!