Hintsétek be sóval

2021. november 07. 10:00

Meddig mehet el ez az őrület? Mikor lesz kereszt a zsinagógákon?

2021. november 07. 10:00
null
Azeszpónem
Azeszpónem

„Csak kapkodtuk a fejünket tegnap. Zoomon követtük a lelkipásztorabbi névadóját és kit látunk az első sorban? Naná, hogy Heislert. Finom legalizálása a Mazsihisz részéről ennek az egész névadásos őrületnek. Mire volt ez jó? Semmire és mindenre. Ott ül az első sorban a Mazsihisz »feje« – ugyebár a fejétől bűzlik a hal – és gondolatai talán Jószéf Káró szavain járnak. Ja…Nem. Dehogy járnak azon. A neológ (?) zsidó politika nem vallásról szól. Már amennyiben a Mazsihisz tekinthető még a neológia képviselőjének… Mert hát rohadtul nem. Mindegy is, hintsétek be sóval…

Szóval ott ül, néz, hall is talán. És mit hall? Efraim Ben Jakov. Érted ugye? A metodista lelkész Ben Jakov. Mondjuk van benne ráció, Ben Avraham nem lehet hiszen nem tért be. Tegnaptól nem fogunk már semmin meglepődni, jönnek a nagy “reformok” majd szépen lassan a Síp utcától. Milyen szép is lesz majd együtt imádkozni Ben Jürgennel, Ben Mohameddel, Ben Jancsival. Benn és Kín(t).

Meddig mehet el ez az őrület vajon? Mikor lesznek keresztek a zsinagógákon vajon? Hintsétek be sóval.

Az utolsó neológ zsidó meg dobja el a picsába a kulcsokat.”

Nyitókép: Azeszpónem

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. november 08. 02:40
Iványi a pokolba jut, mert megtagadta Jézust. A zsidók el vannak kárhozva, mert megtagadják Jézust. Jer 13,27 A te paráznaságaidat és nyihogásaidat, bujálkodásodnak undokságát: a halmokon, a mezőn láttam a te útálatosságaidat. Jaj néked Jeruzsálem! Nem leszel tiszta ezután se? Meddig még? Mt 11,21-24 Jaj néked Korazin! Jaj néked Bethsaida! Mert ha Tirusban és Sidonban történnek vala azok a csodák, a melyek bennetek lőnek, rég megtértek volna gyászruhában és hamuban. De mondom néktek: Tirusnak és Sidonnak könnyebb dolga lesz az ítélet napján, hogynem néktek. Te is Kapernaum, a ki az égig felmagasztaltattál, a pokolig fogsz megaláztatni; mert ha Sodomában történnek vala azok a csodák, a melyek te benned lőnek, mind e mai napig megmaradt volna. De mondom néktek, hogy Sodoma földének könnyebb dolga lesz az ítélet napján, hogynem néked.
annamanna
2021. november 08. 02:10
Jn 3,16-21 Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. 17. Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa. 18. A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében. 19. Ez pedig a kárhoztatás, hogy a világosság e világra jött, és az emberek inkább szerették a sötétséget, mint a világosságot; mert az ő cselekedeteik gonoszak valának. 20. Mert minden, a ki hamisan cselekszik, gyűlöli a világosságot és nem megy a világosságra, hogy az ő cselekedetei fel ne fedessenek; 21. A ki pedig az igazságot cselekszi, az a világosságra megy, hogy az ő cselekedetei nyilvánvalókká legyenek, hogy Isten szerint való cselekedetek. Jn 1,1-18 Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge. 2. Ez kezdetben az Istennél vala. 3. Minden ő általa lett és nála nélkül semmi sem lett, a mi lett. 4. Ő benne vala az élet, és az élet vala az emberek világossága; 5. És a világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be azt. 6. Vala egy Istentől küldött ember, kinek neve János. 7. Ez jött tanúbizonyságul, hogy bizonyságot tegyen a világosságról, hogy mindenki higyjen ő általa. 8. Nem ő vala a világosság, hanem jött, hogy bizonyságot tegyen a világosságról. 9. Az igazi világosság eljött volt már a világba, a mely megvilágosít minden embert. 10. A világban volt és a világ általa lett, de a világ nem ismerte meg őt. 11. Az övéi közé jöve, és az övéi nem fogadák be őt. 12. Valakik pedig befogadák őt, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, a kik az ő nevében hisznek; 13. A kik nem vérből, sem a testnek akaratából, sem a férfiúnak indulatjából, hanem Istentől születtek. 14. És az Íge testté lett és lakozék mi közöttünk (és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét), a ki teljes vala kegyelemmel és igazsággal. 15. János bizonyságot tett ő róla, és kiáltott, mondván: Ez vala, a kiről mondám: A ki utánam jő, előttem lett, mert előbb volt nálamnál. 16. És az ő teljességéből vettünk mindnyájan kegyelmet is kegyelemért. 17. Mert a törvény Mózes által adatott, a kegyelem pedig és az igazság Jézus Krisztus által lett. 18. Az Istent soha senki nem látta; az egyszülött Fiú, a ki az Atya kebelében van, az jelentette ki őt.
annamanna
2021. november 08. 02:08
Mt 23,15 Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál. Jel 2,9 Tudom a te dolgaidat és nyomorúságodat és szegénységedet (de gazdag vagy), és azoknak káromkodását, a kik azt mondják, hogy ők zsidók, és nem azok, hanem a Sátán zsinagógája. Jel 3,9 Ímé én adok a Sátán zsinagógájából, azok közül, a kik zsidóknak mondják magukat és nem azok, hanem hazudnak; ímé azt mívelem, hogy azok eljőjjenek és leboruljanak a te lábaid előtt, és megtudják, hogy én szerettelek téged.
annamanna
2021. november 08. 02:06
"Eddig is voltak neológ rabbik akik tömegesen térítettek be embereket – akár demens, önmagával sem tisztában lévő embert is -, hiszen kell a létszám. Innen kezdve lényegesen nőni fog a "zsidók” száma. Papíron. És mi erősödik ezzel papíron? A Mazsihisz. Értjük ugye? 10 neológ zsidó és 30 reform zsidó a statisztikában 40 Mazsihisz tagként fog megjelenni. Jó a matek. A Mazsihisz hivatkozik a Sulchan Aruchra – de ezt behunyt szemmel teszi. Reform rabbi a neológ zsinagógában? Belefér. Reform névadás? Belefér. Mára már minden belefér. Csak legyen pénz lóvéra. Tiszta bolondok háza." https://www.azesz.com/2021/11/02/az-ivanyi-ugy-masik-olvasata/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!