Sunyi, dörzsölt gazfickók

2021. november 20. 13:45

Sokat elárul erről a népről, hogy hangulatkeltéssel népszerűségre lehet szert tenni.

2021. november 20. 13:45
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Az sokat elárul erről a nèpről (na jó, nem az egèszről, csak nagy rèszèről), hogy az ilyen sunyi, dörzsölt gazfickók, mint Lázár úgy gondolja, hogy a külföldi (EU) tulajdonú áruház láncok elleni olcsó, ráadásul hazug hangulatkeltèssel nèpszerűsègre lehet szert tenni. Kizárt, hogy ne tudná, hogy amit mond az nemcsak ordas hazugság, hanem kivitelezhetetlen is, hacsak ki nem viszik az országot az EU-ból. Ezt is lebegtetik persze, de egyelőre három okból nem merik meglèpni.

Egyrèsz az EU támogatottsága változatlanul nagyon magas, másrèszt az onnan jövő igen jelentős támogatást az újdonsült kipcsak »testvèrek« nem lennènek hajlandók pótolni, vègül arról nem is beszèlve, hogy Putyin elvesztenè EU-n belüli hasznos idiótáját. Addig is hülyíteni kell a nèpet, hogy mèg vèletlenül se tudja meg a szomorú igazságot, ès úgy tűnik egy nem jelentèktelen tömeget lehet is, különben nem csinálná.”

Nyitókép: MTI / Beliczay László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2021. november 23. 08:21
"hogy az ilyen sunyi, dörzsölt gazfickók", mint ez a Kaltenbach!
Vakfolt
2021. november 22. 07:14
"Az sokat elárul erről a népről (na jó, nem az egészről, csak nagy részéről)" Ez inkább rólad árul el mindent. A bibsi gyűlöletről a magyarok iránt.
Unknown
2021. november 22. 02:06
Rendben van, hogy Kaltenbach, egy demens vénember, de az nincs rendben, ahogy beszél a magyar állampolgárokról. Szégyelje magát. Senkiházi.
útonjáró
2021. november 21. 17:01
"Az sokat elárul erről a népről..." ne magyarozzál, te bolsevik gazember! próbálj meg így mondatot kezdeni mondjuk cigánnyal, vagy zsidóval, a saját "demokrata, liberális, toleráns" bandád fog a nyakadra lépni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!