Egy politikus persze sokmindent kénytelen eltűrni

2021. november 07. 09:00

Amit Cseh Katalinnal művel a fideszes propaganda az esküvője kapcsán, az túlmegy ezen a határon.

2021. november 07. 09:00
null
Szabó Rebeka
Facebook

„Egy politikus persze sokmindent kénytelen eltűrni, de amit Cseh Katalinnal művel a fideszes propaganda az esküvője kapcsán, az túlmegy ezen a határon. Én tavaly nyáron mentem férjhez, volt vacsora meg tánc is, és még alkoholt is ittam (hűha!!!), ahogy úgy általában az esküvőkön szokás. Mi egy »zöld« karakterű esküvőt akartunk, és a férjem sem az a szmokingos típus, így valószínűleg más stílusú volt, mint Katkáé, de egy esküvő stílusa kizárólag az adott pár és családja, barátai MAGÁNÜGYE. Hadd döntse már el a házasulandó pár, hogy milyen ruhában meg milyen dekorációval szeretne örök hűséget esküdni egymásnak! Én is borzalmasan érezném magam, ha bármelyik, az esküvőmön készült képet a fideszes médiában látnám viszont. Teljes szolidaritásom Cseh Katalinnak.

És még mielőtt valaki megjegyezné, Mészáros Lőrinc esküvője egyrészt nem ugyanez a kategória, mivel Mészáros Lőrinc a kormány segítségével a magyar emberektől ellopott pénzből lett elképesztően gazdag, másrészt azon túl, hogy megjelent a sajtóban a luxus menü meg a helyszín, semmilyen lealacsonyító, személyeskedő állításokat vagy fotókat sem közöltek róluk az esküvő kapcsán. És ez így helyes.”

Nyitókép: Bennfentes.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2021. november 08. 10:47
Mire megy a rinyaviadal? Mondott olyat valaki, hogy a korrupt szar lépjen hátra és bassza szájba magát? Nem. pedig a kormánypárti vagy annak vélt szereplők ilyeneket kénytelenek tűrni. Mire megy a rinya?
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2021. november 08. 08:12
Nagyon fáj nekik hogy a magyarok vissza mertek ütni a csendben kínos vigyorgás helyett ami a bezzegnyugati européer jobboldal szokása
balbako_
2021. november 08. 07:55
Mészárosra bizonyítottan nem lehet ráhúzni semmiféle törvénytelenséget, Csekk Atkára viszont igen! Más: egy politikus ne lepődjön meg, ha állati módon viselkedik azt bizony az orra alá dörgölik. (Ezúttal van ám pikantériája is a dolognak, hogy a botrányos fotókat a meghívottak valamelyike szivárogtatta ki, azaz a barátai közt van az ellensége.)
nyugalom
2021. november 07. 21:07
Csekkatka es berg et-ról van szó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!