Bige László: Annyit adok Márki-Zaynak, amennyit kér

2021. november 11. 09:00

„Márki-Zay az egyetlen, aki közel áll a szívemhez” – nyilatkozta a baloldali oligarcha csütörtökön.

2021. november 11. 09:00
null

Márki-Zay az egyetlen, aki közel áll a szívemhez” – fogalmazott Bige László a HVG-nek adott csütörtöki interjújában, melynek során a baloldali oligarcha azt is elmondta, hogy bár sem Gyurcsányt, sem Karácsony Gergelyt nem támogatta soha,

Mint érvelt, a baloldali miniszterelnök-jelölttől azt reméli, hogy „vissza tudja állítani a demokráciát”.

Márki-Zay márpedig nem ugrik el a pénz elől

A baloldali miniszterelnök-jelölt a Jelennek adott interjújában kijelentette:

remélem, hogy Bige László nem húsz dollárral fog hozzájárulni az ellenzék sikeréhez”.

MInt fogalmazott: „igen, Bige Lászlót is remélem, hogy fog támogatni a kampányomban”. Márki-Zay idézett kijelentését az alábbi videónkban, 4 perc 55 másodperctől kezdődően hallgathatja vissza.

A GVH 14 milliárdos bírságot szabott ki Bige László milliárdos nagyvállalkozó cégcsoportjának

A GVH szerint a Nitrogénművek és vállalkozáscsoportja éveken át törekedett a viszonteladó partnerei közötti verseny, illetve az import korlátozására. Bővebben is érdekel...

Fotó: MTI/Balázs Attila

***

Bige László portréját ide kattintva olvashatja, a baloldali oligarcháról szóló Mandiner Reakció legújabb részét pedig az alábbiakban tekintheti meg:

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. november 12. 05:08
Összenő ami összetartozik. Mindkettő utolsó gané haramia, erkölcsi roncsok. Magyarország szégyenei, akik Ukrajnát csinálnának hazánkból.
garabonciás
2021. november 11. 20:26
Kíváncsi vagyok, hogy a fidesz mikor méltóztatik szabályozni (komolyan vehetően és betartathatóan) a párt- és kampányfinanszírozásokat. Igaz, az ngo-khoz sem igazán mertek hozzányúlni.
Rocktoberi
2021. november 11. 17:42
Akkora szarban van ez a közönséges csaló, hogy már csak egy előre lefizetett új kormányban bízhat? Jól hangzik.....
Endrow
2021. november 11. 16:33
Engem azért emellett az is zavar, hogy Orbán Viktor legjobb barátjának, Mészáros Lőrincnek a vagyona naponta átlagosan 250 millió Ft-tal nő. Ti láttatok már ennyi pénzt valaha, összesen, mint amennyivel ő naponta gazdagodik? Azért elég sok érdekesség van az elszurtuk pont eu oldalon is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!