Homoszexuális Mikulás, mint állami reklám. Északra nem jutott el igazán a kereszténység

2021. november 28. 15:42

És a nap is keveset süt.

2021. november 28. 15:42
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Templomgyújtogató Varg és neonáci black metál. Gyerekrabló gyermekjóléti szolgálat. Anders Breivik. Homoszexuális Mikulás, mint állami reklám. Északra nem jutott el igazán a kereszténység, az antik civilizáció meg egyáltalán nem, és a nap is keveset süt.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. november 30. 10:55
Én nem látom Szájer urat sehol. Illetve állítom, hogy az ott nem a Szájer úr! Éppen úgy, ahogy a Lackner urat sem látom sehol azon a bizonyos videón. Ezért állítom, hogy az nem Lackner úr! Ugyanezen az alapon állítom, hogy nem Szájer úr! Vagy?....
mszjozsef
2021. november 29. 21:08
Kedves Viktor! Légyszíves szólj már az embereidnek, hogy mi választást szeretnénk nyerni 2022-ben! Ilyen hülyeséget, mint amit kommunikációs államtitkárunk posztolt Adventi koszorú gyanánt, még Németh Szilárd sem csinált, pedig ő honvédelmi államtitkár! Ha már szegény Zoltánunknak arról halvány fogalma sincs, mi az az Advent, legalább megkérdezhetett volna egy katolikus hívőt! A KERESZTÉNY karácsonyi készülődést még a norvég homokos mikulás sem tudta így meggyalázni!!!
harpec
2021. november 29. 11:22
Az övék egy homokos, Coca-cola piros ruhás kitalált idióta alak. A miénk egy szent, emberek segítője, többek között a gyermekek védőszentje. Jó ez így.
nempolitizálok
2021. november 29. 10:07
Rabbival nem merik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!